Đilas: Podneo sam tužbu protiv Vučića zbog tvdnji o računima na Mauricijusu

Ostavite komentar


  1. Danas je u Novostima objavljeno da je Đilas priznao da ima račun u Švajcarskoj , a da na Mauricijusu nema račun na svoje ime? Da li je normalno da dve tako ozbiljne novine, u istom danu, na istu temu pišu tako dijametralno suprotno? Kome verovati i može li se u ovoj zombiranoj zemlji više bilo kome verovati?

      1. Djilas zaboravlja da Vucic nikada nije slagao svoj narod niti ukrao nesto za razliku od Djilasa videcemo uskoro ko laze djilas ili vucic

        1. Stojane, ja sam na početku vladavine Aleksandra Vučića brojao dok nije došao do stote laži, a posle toga sam odustao. Računam, aritmetičkom progresijom, da je sad stigao otprilike do 503.765-e laži.

        1. Ako je istina, neka ga smeste u zatvor. Kakve Večernje Novosti, kakav šugavi Pink i razvlačenje po medijima. Oblatiti malo nekoga…valjda su planirani neki izbori u 2021? Već viđeno. Jadno. Hoćemo dokaze i hoćemo da neko KONAČNO završi u zatvoru. A to će se desiti, kad tad. Đilas ili onaj ko izmišlja. Meni svejedno. Samo da se utvrdi. Pa ne može ostati na ovome. Nije nam država valjda toliko debilska, pobogu.

      1. Novosti su prestale biti novina kada ih je kupio SNS preko nazovi firme iz sela pored Smedereva koje nema ni trafiku ni poljoapoteku ispred koje bi sljokali lokalni pijanci. Kad ti dodje takav ‘kupac’ da kupi instituciju staru 60 godina, to je ponizenje kakvo ne moze oprati ni 200 kupaca sa Mauricijusa. Od tada svaki dan je na vrhu strane slika velikog diktatora sa bizarnim objavama tipa: vazna vest, hitno… Vucic se vanredno obraca narodu u 11h, 16h, ujutro posle dorucka, navece posle vinca, iz aviona posle cevapa… svaki dan, sem kada nije na tapetu neko za provlacenje kroz blato anonimnih smederevskih sela. Niko se nije borio i ztrvovao 50+30 godina da skine dikatore i njihove kultove licnosti sa srpskih ledja da bi docekao novog u 21 veku koji leci licne komplekse bezbrojnih f-dijagnoza uspostavljanjem novog kulta svoje licnosti. Nocna mora.

    1. Nisu to pare Al KaDjidolarosa na Mauricijusu, to su pare bata Gojka. Al KaDjido krao, bata Golja držao merdevine. Auh!!! Pa ovo je Don kupio pre neki dan. Znači, cenzura.

  2. Dragan Đilas kipi od besa, pa nije u stanju da ni sam sebe kontroliše. Kaže kako je podneo tužbu, zbog tvrdnje o računima ma Mauricijusu. Aleksandar Vučić je postavio tako lako pitanje ima li ili nema račune.

  3. Verovatno ti je ponestalo novca,pa mislis da ćeš se preko tužbi obogatiti! Mada mislim da je bolje da nastaviš sa pranjem prozora mozda ce ti se vise isplatiti!

  4. Sta se cudite odakle svemogucem informacije o Draganu Djilasu. Pa ostavio mu ih Milan Stojadinovic. Teca sa Mauricijusa. Predsednik zna sta Djilas ruca a nezna ko hoce da „izvrsi atentat“ na njega.Nezna ko sadi marihuanu u Jovanjici, takodje ko ga prisluskuje … ali zna sta radi Bosko Obradovic, Dragan Djilas, Vuk Jeremic.

  5. Država će protiv njega pa će novac sa Maricijusa da vrati građanima, aon će odgovarati za ogromnu pljačku naroda.

  6. Djilas je izgleda zaboravio gde sve ima račune s obzirom na to koliko ih je otvorio

  7. Zivi bili pa videli Đilase istina pre ili kasnije ispliva sto kažu ljudi u laži su kratke noge a za tebe mnogi znamo kosi..

  8. Djiki, mani se tužbe, advokata i suda. Lepo ti nama kaži gde je nesto novac gradjana Srbije.

  9. Videćemo da li Đilas ima račun na Mauricijusu ili je to ipak račun neke njegove firme ili najbližeg krvnog srodnika. Polako sa tužbama jer građani dobro znaju i pamte koliko nas je Đilas obmanjivao i lagao.

  10. Zakon o poreklu imovine je pokrenuo lavinu! Zašto, ne znam. Ali, ja se uopšte ne sekiram. Porez na auto, porez na nasledstvo u planinskom selu, PDV na sve što kupim i ,,mirna Bačka“!!!

  11. Zašto bi iko otvarao račun na Mauricijusu zaboga? Pa ni oni sami ne otvaraju račune tamo.

  12. Ma nije Đilas lopov nema on račun, ima račune i ko zna gde sve…

  13. Grozim se i pomisli da se Djilas vrati u Vladu Srbije,ALI! koliko daleko VUCICEV zakon o poreklu imovine ide. ZASTO D DJ nije procesuiran pre 2-3-4-5- godina. Za njega zakoni vaze kao za sve vas lopuze koji se valjaju u bogatstvu a vi nemate ONO da ih pipnete jer ce vam se kula od karata srusiti u prasinu.JADNA SRBIJO STA TRPIS. I ako ih nisi sve izrodila.

  14. Pa šta i da ima? Ima i šeik Vučićev, i svi ostali investitori koji posluju u Srbiji. I još pola sveta pride. A zašto imaju? Pa između ostalog da im Vučić(i) ne bi mogli blokirati račune kako im dune.

  15. Čitam komentare i ne verujem! Pa sns botovi dobili nalog da se kolektivno presele na „plaćeničke i tajkunske“ medije. Šta će jadni, predsednik se unervozio.

  16. Nema privatni, ima od firme. Cije firme Ko raspolaze tim racubom ? Ajde Djilas smucio si se vise.

  17. Ajde botovi kolektivno na opismenjavanje! Nemojte kao čopor nepismenih i zatrovanih da brukate familiju, narod i one kloji misle svojom glavom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.