Đilas: Poštenije bi bilo da Jeremić i NS na izbore nisu išli sa nama 1Foto: Miroslav Dragojević /Danas

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić i deo stranačkog rukovodstva su jasno pokazali šta misle o meni i SSP u ove dve nedelje od završetka izbora i mislim da je bilo pošteno da su sve to što ih je tištilo kazali kada smo pravili koaliciju i da nisu na izbore išli sa nama, rekao je u intervjuu za list „Nova“ lider SSP Dragan Đilas.

Đilas je na taj način odgovorio na pitanje kolike su šanse da na ponovljene izbore u Beogradu ponovo ide u koaliciji sa Narodnom strankom, nakon teških reči koje je na njegov račun izneo Jeremić.

Đilas je istakao da je SSP, iako najjača opoziciona stranka, radi jedinstva prihvatila da druga dva partnera imaju veći broj poslanika u prvih trideset, a na svoju kvotu poslaničkih mandata primili su i predstavnike pokreta, sindikata i nestranačke ličnosti.

Neki govore da su u Narodnoj stranci ćutali tokom proteklih meseci da se koalicija ne bi raspala i da ne bi ugrozili svoja poslanička mesta, ali ja to ne posmatram tako. Ogroman broj ljudi iz te stranke se zajedno sa nama borio za svaki glas i ja sam zahvalan tim ljudima, kazao je Đilas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari