Đilas pozvao Vučića da uporede ocene: Upozoravam da ne laže, imam svedoka iz odeljenja (VIDEO) 1foto A.H./ATAImages

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas objavio je snimak na društvenoj mreži „X“ u kome je govorio o greškama koje je Aleksandar Vučić načinio u roku od 48 sati, a istovremeno je pozvao predsednika Srbije da uporede ocene iz Zemunske gimazije.

U navedenom snimku predsednik SSP-a poručio je da je u samo 48 sati Aleksandar Vučić uspeo da osramoti državu u Minhenu, izgovori nešto što je neverovatno – da se sastaje sa predstavnicima američke „duboke države“ i vrati u Beograd i iznese niz laži o opoziciji, izborima u Beogradu, Mići Beriću, Željku Obradoviću, prenosi Nova.

“Predsednik Srbije Aleksandar Vučić 12 godina poručuje da mi sami treba da odlučujemo o Srbiji, poslednjih mesec dana napada opoziciju kako ruši suverenitet države, kako smo izdajnici jer se obraćamo Evropi zbog krađe izbora. Poručuje da mi sami o svemu moramo da odlučujemo pa posle kaže da neki ljudi iz Amerike, bez da navede koji, ustvari odlučuju o našoj zemlji. Strašna izjava predsenika Republike”, rekao je Đilas.

Među brojnim gafovima o kojima je Đilas govorio, on je predsedniku ponudio da uporede ocene.

„Čovek koji ima 53 godine priča o ocenama i u školi i na fakultetu. Poražavajuće, ali hajde kad hoće, ja mu nudim jednu stvar, pošto smo obojica išli u Zemunsku gimnaziju, ja dva razreda on duže, da uporedimo ocene iz ta dva razreda, neka izađe i kaže kakvu je ocenu imao iz matematike. Ali da ne laže, upozoravam ga imam svedoka koji je sa njim išao u razred“. kazao je Đilas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari