Đilas: Sinoćna emisija Upitnik slika i prilika kako režim zamišlja dijalog

Ostavite komentar


  1. Sergej je postupio kako dolikuje coveku kome su dosadili i režim i nalickani političari edipovsci, i nemoralni novinari, koji su bili u prilici da počiste ovu necast, a nisu vadeći se na legalnost i ostale gluposti. Zato danas živimo u Zanzibaru.

  2. na kanalima RTS-a sam možda 20 minuta dnevno. Srbin sam, ali na žalost, više vremena provedem na hrvatskim kanalima. Kakva ponuda na našim kanalima – takav je i moj izbor.

  3. Ono stosmo videli u emisiji upitnik je stvarno bruka i sramota predstavnika SNS.Osnovna politicka kultura je da saslusas drugu stranu.Ovakav cirkus na RTS nismo do sada videli.Ovo nije demokratija ovoje politicka nekultura.Ovo nije prvi put dase clanovi SNS tako ponasaju.Isto toje ucinio i zamenik gradonacelnika Beograda Vesic.To nista dobro nece doneti SNS.

  4. Zašto NIJEDAN novinar Danas-a, ne gostuje na RTS-u???? Zašto Draža Petrović ne gostuje na RTS-u???

    1. Kako se voditelji ponašaju, nebi me čudilo ni da poštovani Draža ne dođe do reči.

  5. Uz dužno poštovanje a radi istine
    pomenutu nazovi novinarku je DS doveo u RTS tačnije Tijanić i oterao kvalitetne ljude a uz dogovr sa Krstićem iz Idola ,Tadićem i Djilasom …nije to bilo tako davno da se ne sećamo.Sada ta osoba radi kako ume tačnije kako ne ume…gospodin Djilas treba da kaže celu istinu o novinarki .Nije teško priznati grešku i setiti se kako je tada RTS bio osakaćen.Dakle treba reći pravu istinu bez odbrane bilo koga .To zaposleni u RTS znaju ali ćute jer se boje da ne izgube posao.

  6. @Radiša Ristić:Svaki Upitnik je takav. Na prehodnom je N.Stefanović Jovičevićki davao znak očima kad da reaguje i prekine oponenta pitanjima, komentarima. Ovaj je bio HOROR, identičan kao i onaj sa Vesićem prošle godine, kad gledaš i ne možeš da veruješ odakle toliki nitkovluk ispliva…Da se to „pokrije“ i hulje pretvore u žrtve , Vučić preko Zekićke isfabrikovao aferu „Regler“.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.