Đilas: U Evopi i dalje vlada pristup – važno da diktator sluša

Ostavite komentar


  1. Bice da se Djilas vise bavi evropskim liderima nego sopstvenim narodom, zato i nema podrsku gradjana Srbije.

  2. Zaboga dokle vise sa Kalimero politikom svi se ponasaju kao da je politika matematicki zadatak a svi znamo da nije. Uhvatite se resavanja problem i prestanite da kukate, sutra ako pobedite vece bitke od bitke sa Vucicem cete trebati da vodite a vi placete na prvom stepeniku. Puno srece ali bez kukanja

  3. Savet:
    1. Okupite opoziciju.
    2. Sastavite program u 10 kratkoročnih, srednjeročnih i dugoročnih tačaka koji se može realizovati, a tiče se stranaca (npr. zatvorićemo termoelektrane na ugalj za 7 godina, napravićemo još 20 traka na graničnim prelazima,…)
    3. Pošaljite to kao belu knjigu na sve važne svetske adrese i tražite političku i novčanu podršku.

  4. EU će podržati svakog ko pobedi na izborima,tu nema nikakve sumnje.Tako da bez toga ništa,da se niko ne zavarava.

  5. Vucic prvo nije diktator,drugo ispada onda da slusa sve a nije priznao Kosovo a to je jedino sto traze od njega.

  6. Ili se udružite i na jednu listu ili će narod vas da bojkotuje! Nije lako uvući rogove i progutati toliku količinu ega, ali ili jedna lista ili nas neće biti.

  7. To je apsolutno tacno. Ali, sa diktatorima i njihovim „velikim prijateljima“ sve se promeni preko noci! Ono sto ce ostati, posle „preko noci“, je gorko secanje i suocenje da su mnogi skrstenih ruku bili saucesnici u teskim ogresenjima ovoga vremena!

  8. Ne vidim šta je tu sporno? Šta vi to kao nacija očekujete da će sad da neko dođe i da vam da demokratiju? Male zemlje kao vaša služe za podkusurivanje velikim silama. Ako to shvatite biće vam lakše.

  9. Stvarno je sramota onih iz EU što ne sklone Đilasovog „diktatora“ Vučića, jer jadni Đilas od njega politički ne može da diše. Đilas taman napravi plan, upakuje laž i taman da je raspiri po narodu Vučić ga odmah argumentovano pokopa, što neizostavno izaziva frustraciju i nemoć Đilasa koji ponovo mora da osmišlja neku novu laž.

  10. Gospodin Djilase skupite snage izađite pred narod i recite kako ste stekli novac možda vam i oproste a ako ne oprostite se vi od njih. To je ono što fali vama nemate snage zato i ne uspevate. Da bi nešto stvorio moraš se i pomučiti. Kaze nas srpski seljak suša je neda bog kišu a nije se pomučiti da iskoristi snagu koju mu je bog dao da prinese malo vode. Zato od kuka ja nema ništa već se mora nesto i raditi

  11. Kad bi pustili Đilasa da radi šta hoće po Srbiji, videli bi da zapravo sve ovo što priča bi on radio. Zato nikad Đilasu ne smemo dati da dobije priliku da radi šta želi.

  12. A mozda je problem u tebi. Uvek ste nam pricali da je problem u NAMA jer nas Evropa nece. Mi smo ti koji ne postujemo evropske vrednosti i Evropa ne zeli da saradjuje sa nama. Sada, kada EU to zeli, ali NE SA VAMA, onda je to nesto lose. Kako bre?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.