Đilas u otvorenom pismu kritikovao Sema Fabricija zbog izjave

Ostavite komentar


  1. Ufff, a dok si ti druže bio Srbija im nije bila ni na mapi. Srbija je u poteškoćama upravo zbog tog Kosova kome si ti i tvoji pajtosi, Jeremić itd. dali nezavisnost. Tako da ne pričaj mnogo o indeksu kad se razvijamo munjevito i rešavamo stvari kako dolaze. Pusti ljude da rade kad ti nisi.

      1. Tako je samo se ti Đido inati sa stranim diplomatama ko što je Sloba radio pa vidi gde smo sad!

    1. To da je Djilas DAO nezavisnost Kosovu i to da se MUNJEVITO razvijamo, su tolike neistine da ih i ne vredi komentarisati.

    2. Fabricio,ako ne misliš kako ti Djilas kaže,onda si bot i sendvičar,to da ti bude jasno.

  2. Draganu Đilas nije dovoljno što napada sve u Srbiji jer mu se to je očigledno izmiče fotelja, sada počeo da proziva i Međunarodne zvaničnike.

      1. “BK“…Ona fotelja kojoj se nadao.“Ministar finansija D.Djilas“, kako bi to lepo zvučalo u njegovim ušima.

        1. Hvala bogu, ne gledam pink ili slične televizije te ne znam kakve sve gluposti se tamo govore. Ali sad vidim da svi koji to gledate imate problem sa ‘očima’. Pogledajte ponekad kroz prozor, više ćete istine videti nego na tv.

        2. Ijubiša…malo manje Pinka i Hepija!
          Ako si kreten, to je tvoj problem, ali ne pokušavaj da nas dovedeš na tvoj nivo!

  3. Šta se dešava sa ovim narodom, prvo je optuživan da je strani plaćenik, a sada je Đilas protiv svega što je dobro u Srbiji, pa čak i protiv Brisela, koji su odjednom veliki Srpski prijatelji. Jadni smo kao narod, i zato nam se i sve ovo dešava.

  4. Ovo sto g.Djilas prica najvise govori o njemu.Jer ako su ovi takvi,kakav li je on kad ima neuporedivo manji rejting od njih.A narod pamti i njegovo vreme,pa poredi sa ovim sada.Ko ne veruje neka se priseti samo skorasnjih Beogradskih izbora,i sve ce mu biti jasno.

  5. Bravo Dragane. Ako EU vec ne zeli da pomogne, nemoj da nas zamlacuje i ptavi budalama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.