Đilas u „Utisku nedelje“: SNS aktivista lopatom pretukao našeg aktivistu u selu Jalbotina 1Foto: Nova

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je večeras da je jedan aktivista Srpske napredne stranke lopatom pretukao opozicionog aktivistu Dragana Colića (64) u selu Jalbotina kod Pirota.

Đilas je u „Utisku nedelje“ na TV Nova naveo da je Colić završio u Hitnoj pomoći, a da se sada nalazi u policiji.

Predsednik SSP-a, koja je deo koalicije „Srbija protiv nasilja“, demantovao je i tvrdnje Srpske napredne stranke da su navodno predstavnici opozicije razbijali štandove te stranke danas u Kragujevcu.

„Danas smo videli one scene, kako navodno naši predstavnici opozicije sa kapuljačama razbijaju štandove SNS-a u Kragujevcu. Jasno je da to nema veze sa nama, takve stvari kod nas ne postoje. Međutim, postoji u selu Jalbotina. Danas su naši ljudi bili u tom selu i kada su otišli, jedan naš aktivista koji se zove Dragan Colić, poljoprivrednik koji ima 80 ovaca, pretučen je kada je došla ekipa SNS aktivista i jedan od njih je Colića prebio lopatom“, izjavio je Đilas.

„On (Colić) je završio u Hitnoj, a sad je u policiji. To se dešava u Srbiji“, dodao je.

Đilas je na početku emisije uputio i izvinjenje redakciji nedeljnika „NIN“ zbog njegove izjave na TV N1.

„Pre dva dana sam rekao jednu neistinu na N1 da je Vučića, kada je dolazio u NIN, sačekala cela redakcija. Ja dobio takvu informaciju i to nije tačno. Izvinjavam se redakciji NIN-a zbog moje rečenice“, rekao je predsednik SSP-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari