Đilas: Vučić odlučuje o svemu u Srbiji

Ostavite komentar


    1. Jesu, svakako. Otprilike jednako koliko i Hitlerove odluke sto su imale pozitivan efekat po Jevreje. U oba slucaja radi se o ljudima sa psihijatrijskim problemima, ali sta to tek govori o njihovim pristalicama?

        1. Ma gde će tamo, šta ako ga primi upravo- on!
          Pacijent bi primio lekara. Znamo da je u nas sve naopako

    2. Stvarno je neverovatno koliko ima kompleksa od Vas ( i treba da ima, ne može nikada ni da Vam se približi) ali nije svestan da čestim podsećanjem na Vas samo čini dobro jer Vam rejting raste.

      1. Čudan neki rast rejtinga…sa 12% pao na 6-7%,na kraju teško da ćete i “celzijus da preripite“,osim ako ne bude 3%.

    3. Poseban efekat ima njegovo psihopatogeno stanje i ludilo koje se prenelo na plitkoumnike!!!

      1. Beograd nije propadao! Nisu otimali sportske centre i fabrike i nisu delili otkaze!!! Duplo manje zaposlenih je bilo u javnoj upravi.. a sad po troje na isto mesto. Nisu ni zaposljavali ljude koji su primali plate, a nisu dolazili na posao….a sad… totalna katastrofa, jad i beda u vremena krizna.

    1. Kažu ljudi da za svaku boljku ima leka osim za bojkot izbora što nas u Srbiji čeka.Djilas bi na izbore išao,ali se poraza plaši da ga Vučko pobedom neispraši.Tajkun sanja dolare,brodove kako dobija izbore.Od prošle Ds vlasti snovi ga progone i pita se da li je moguće dobiti izbore??Ponaša se kao despot poziva na bojkot a smeši mu se bankrot!!

      1. Mandat predsednika Vucica traje jos dve godine, sto ce reci da ne biramo predsednika. Izbori su parlamentarni pa izvolite pa pobedjujte a a ne da se krijete iza njegovog imena, svi vi hrabri i nadri inteligentni….

    2. Ne bi bilo loše da malko prelistate Đilasovu biografiju pre pisanja gluposti. Naime, Đilas je bio gradonačelnik Beograda. Ni premijer ni predsednik. Nije da ga baš nešto volim, ali istine radi

    1. Ne čudim se Majinim”pametnim” opservacijama,čudim se Adminu sto
      pusta botovske “organizovane” komentare koje “pakuje”SNS tim za odbra
      nu imena i lika Dragog im Vodje.

      1. Želeo bih da pohvalim Danas , nasuprot do nedavno sada kod Vas može da se čuje i drugačije mišljenje, bravo i samo tako nastavite.

      2. Eto kako zamisljate demokratiju. Ne svidja vam se misljenje a vi odmah da ga uklonite. Prava demokratija.

        Ako su oni koji ne misle kao vi botovi (po vama su to SNS), a ciji ste vi onda botovi, i za koga pakujete ovakve komentare?

        Sve sami intelektualci. I cim im nestane ili ih nisu ni imali, argumenata odmah da krenu u vredjanje i ko ce vecu uvredu da smisli.

        Da se toliko trudite, onda bi i taj vas za koga svrsrdno botujete, imao barem neku ideju i izasao sa nekim programom.

        Mrznja najvise steti onome ko mrzi a ne onome koga mrzite. Taj koji mrzi se vise jede, pa samo napred, botovi Djilasa.

        E da, isao sam i ja na jednu Djilasovu, doduse ne dovrsenu investiciju, a verovatno kao i mongi drugi i jedna jedina je bila, kada se premostila Sava ovim najduzim i najskupljim visecim mostom u Evropi, pa posle kada se postavljala ograda na mostu, i tako redom, iscrtavane linije u jednom smeru pa u drugom, pa postavljanje saobracajnih znakova itd, jer nije bilo cega drugog za otvaranje i pokazivanje.

        Mada ne verujem da ce se objavit, jer ovakav komentar nece proci botovsku cenzuru

  1. Veoma je vazno da predsednik jedne drzave bude upucen u sve, jer samo tako moze raditi za interese gradjana i resavati njihove probleme. To sto je Djilasu neprirodno, pametnim i radnim ljudima je u redu.On je sada proslost, jer je njegova politika, politika propasti.

    1. Predsednik ove države je prekršio 44 ustavna zakona. Vrlo je važno da predsednik bude upoznat sa svojim ovlašćenjima, a ne da šeta po Srbiji ko pajac i otvara 17,6 km auto puta, određuje koje zgrade će i gde da se ruše. Da ne pričamo koliko su se on i bata ugradili sa Arapima u Beograd na vodi. Plašim se samo da ne bude posle Beograd u vodi

    1. On nije mogao da odlučuje o zajednici dva odrasla člana a da odlučuje o državi, hi hi hi hi

      1. Dva bota se nadovezuju jedan na drugog, s tim sto je ovaj drugi komentar pokvaren i zlurad. Sram vas bilo. Inace sam prilicno sigurna da je Daliborka decko zato sto je jednom poslala komentar u muskom rodu.

    1. U vreme Ds ( Nato ) vlasti nismo imali ni za kifle što bi se reklo da je sada sendvič ipak neki napredak…

  2. To i moja baba zna. Dajte neku novu ideju, ovakve price koje svii znamo ne vode nikuda. Mucnite glavom

  3. Predsednik države i treba da zna sve što se dešava u državi.Šta bi to Djilas želeo,da opet o državi odlučuje on i njegova ekipa pa da nas opet ojade kao što su već jednom uradili?

  4. Nije problem što on misli da je vlast privatna svojina kao politički kleptoman, već što to misli i većina nepismenog i polupismenog društva koja ga breni rečenicom:Svi oni kradu i svi su isti,,

  5. Ova konstantacija je preterivanje, zaista nije realna. Ovakve pausalne ocene samo nanose stetu opoziciji.

  6. U komentarima vidim da su svi za „demokratiju“, ali svi drugačije mišljenje „poklope“ sa uvredama i optužbama. Bez razlike za koga „navijaju“.

  7. Da li Đilas i pristalice stvarno nemaju nikakvu drugu ideju kako da pobede Vučića, nego puštaju neke priče o ludosti?! Ne slažem se ni ja sa mnogim delovima Vučićeve politike. Mislim da je stanje u medijima katastrofa prevashodno zahvaljujući vlasti, mada im ni opozicija ne olakšava posao. Ali ekonomska politika je veoma dobra, iako sam mišljenja da i tu može dosta bolje. Ipak, zašto neko ne pita Đilasa kako su njegove firme imale promet (ne zaradu kako vlast priča) od tih okvirno 600 miliona evra? I kako da je pre dolaska na vlast i nakon vlasti taj promet bio neverovatno manji? Verujem da je on ušao u posao mnogo ranije, ali nikakav novac nije napravio do dolaska na vlast. I veliki deo novca je, gle čuda, napravio preko RTS-a oko koga se sad mnogo buni. Slažem se da treba ispitati svaku aferu ove vlasti. Jovanjica je spin opozicije po mom mišljenju, ali zato oko Krušika mnogo smrdi i to bi moralo da se ispita. Iskreno, Aleksandra Obradovića ne smatram uzbunjivačem, jer to ne možeš biti nakon 5 godina prikupljanja informacija (ako je to istina, jer nisam mnogo pratio). Ali to ne znači da nije u pravu za svoje tvrdnje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.