Đilas odgovorio Vučiću: Ćuta nije gađao Brnabić ukradenim toalet papirom 1foto FoNet Milica Vučković

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas odgovorio je na opasku predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je opozicija tokom izbora predsednice parlamenta Ane Brnabić juče u Skupštini „ukrala toalet papir“ kojom je poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta gađao ka mestu predsedavajuće.

Najbolji student Pravnog fakulteta nije rekao istinu. U Krivičnom zakoniku član 203 stav 1 piše da bi nešto bila krađa nije dovoljno samo da se oduzme tuđa pokretna stvar već mora da postoji namera da se pribavi protivpravna korist. Ovde to nije bio slučaj. Toalet papir je kolega Jovanović uzeo i potom ga upotrebio u skladu sa njegovom nameno, napisao je Đilas na društvenoj mreži X.

„Video sam da su po starom maniru pokrali toalet papir iz skupštinskih prostorija i tim pokradenim toalet papirima gađali Anu i sve ostale za tim stolom. Ako je to Srbija koju predlažu građanima ove zemlje, ja verujem da nikada neće doći na vlast“, rekao je Vučić novinarima u Briselu, gde učestvuje na Samitu o nuklearnoj energiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari