Đorđe Miketić i njegova maloletna ćerka dobili pretnje putem Fejsbuka 1foto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV/)

Predsednik beogradskog odbora stranke Zajedno Đorđe Miketić danas je na društvenoj mrezi Fejsbuk dobio pretnje upućene njegovoj maloletnoj ćerki.

Osoba koja je na društvenoj mreži Fejsbuk potpisana kao Mirjana Kusmuk nazvala je Miketića ološem i njegovu maloletnu ćerku stavila u kontekst silovanja.

Miketić je istakao da ce po hitnom postupku podneti prijavu Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Odeljenju za visokotehnološki kriminal.

„Pretnje političkim neistomišljenicima postale su nova normalnost pod vlašću Srpske napredne stranke. Živimo u atmosferi nasilja kao u vreme režima Miloševića i Legije. Ove pretnje me neće uplašiti. Nastaviću da se borim za Beograd i Srbiju bez nasilja. To dugujemo deci tragično nastradaloj u Ribnikaru i Mladenovcu, njihovim roditeljima, i svoj drugoj deci koja svakog jutra idu u školu zabrinuta za svoju bezbednost“, rekao je Miketić.

On je pozvao građane da 17. decembra na izborima u Beogradu glasaju za listu „Srbija protiv nasilja“ jer je to jedini način da se stane na put nasilničkoj i kriminalizovanoj vlasti SNS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari