Đorđo Žujović: Sam protiv svih

Ličnost u kampanji

Ostavite komentar


  1. Ne mora čovek biti Đorđo da bi video očigledno.

  2. ne razumem ovo isto je rekao i prošle nedelje i u utisku nedelje. Hoćemo sad svaki dan da „repriziramo“ ?

    1. Zašto?! Ne možeš podneti? Polako samo, Vučića gledaš svakog dana pa ne skačeš toliko.

  3. Ovaj decko je vise uradio na raskrinkavanju lazne opozicije u prethodnih 10 dana nego svi oni sto su to radili godinama. Kapa dole.

    1. Gde ti se izgubilo lepotanče? U prevodu na botovski jezik verovatno.

  4. Lepo i tačno je opisao lažnu opozicju: „manjak pameti, višak bezobrazluka, licemerje i nepoznat novac“.
    Dodao bih samo još „plus lični i novčani interes i potpuno ignorisanje javnog interesa“.
    I ne, novac nije nepoznat, ima samo jedno mesto odakle može da stiže.

    1. Jos jedan razlog za bojkot je bas ovo sto Zujovic tvrdi. Za vreme Milosevica izlazili smo i glasali za SPO ili DS i nismo imali sumnju da su lazna opozicija Danas, je zbunjenost gradjana na vrhuncu, ovi kupljeni od Cadeza, ovi bi da predju cenzus, ali se pitam zasto onda LDP izlazi. Nije valjda Ceda prava opozicija? I ovaj gospodin Zujovic u Utisku samo je napadao sagovornike a ne Vucica. Toliko je bolesno ovo drustvo da je bojkot jedini pocetak ozdravljenja.

  5. Marinika i Žujović su potvrda da mi nismo neko pleme. Ima još šanse za nas.

    1. Marinika mu je krajnje nekulturno okrenula ledja i ignorisala ga na N1 kad su gostovali zajedno i to nakon incidenta u Hrtkovcima kada je Djordju razbijena glava. Ona je samo jos 1 karijeristkinja i preletacica.

  6. Svaka cast na postenju gospodine Zujvicu! Eh, da nam je vise takvih.

  7. Covek koji je vec resio izbore. Pokazao ko je ko i sta je sta. Za ono u nedelju je trebalo hrabrosti.

  8. Posto Cedomir nije odavno vise dobar s Bebom i posto ga nisu primili u UDS, jer svako ko se udruzi s njim ima 50 posto manje glasova u startu (bas se pitam zasto) on salje ovog tipa poznatog po tome sto je pisao podrske samom sebi ne bi li ponovo bio izbaran svojevremeno ponovo za predsednika omladine LDP. Kraj, I to tuzan. Kako to vec biva u Srbiji.

Ostavite komentar


Politika

Vučević u Donjoj Gradini: Ne zaboraviti srpski Jerusalim 10

Vučević u Donjoj Gradini: Ne zaboraviti srpski Jerusalim

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas u Donjoj Gradini, na obeležavanju Dana sećanja na žrtve ustaškog genocida nad Srbima, Jevrejima i Romima u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj (NDH), da je to područje "najveće srpsko polje smrti" i "sveta zemlja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.