Đukanović: Crna Gora i Albanija za uspešno okončanje kosovskog dijaloga

Ostavite komentar


  1. Kakav dijalog? Pa vi ste priznali tu kvazi državu gospodo. Izvinite na ovu omašku, gospodo

  2. Dva „velikana“, na sastanku, rešili da „reše“ slučaj Srbije?! Na šta je spala jadna Crna Gora?! Da je pogani i srozava ovakav nesoj?! „Iljir Meta i Milo, to su srca dva, grlili se ljiubili se, sve do pola dva…“?! Šta reći?

    1. Nista sve ste rekli ali o sebi Zar nije bilo civiliziranije da ste cutali mozda bi ste tada vise rekli Ovako ispali ste smijesni na zalost najvise vama

      1. Ma nije valjda? Ispao „smiješan“?! Vidite, Vi ste meni ispali tužni i jadni. Jadni, jer ste prinudjeni da sledite čoveka, koji se najviše od svega stidi sebe i svoga naroda, pa pokušava da bude nešto drugo. Do juče je bio „skojevac“, potom je postao prijatelj i potrčko Slobodana Miloševića, kako bi se nekako uspuzao na vlast, a danas sa Iljir Metom rešava srpska pitanja? Valjda, sada, kao gospodar svih novokompovanih „milogoraca“ se, odjednom, prosvetio i prosvetlio pa je rešio da se bavi i problemima drugih država?! Ima li gde „smiješnije“ i jadnije?!

        1. Ne rijesava CG pitanja Srbije no strahuje od vasih resenja za region. Sto se nas tice cinite sto hocete lise li nas no dobro vam pamtimo 1918g pa smo samo oprezni. A to sa kim ce CG saradjivati imati diplomatske odnose pa ko treba o tome da odlucuje Srbija ne nikad vise.

          1. Poštovanoi gospodine, Crna Gora nije skup Milovih krpiguza, arnauta i Bošnjaka. U Crnog Gori živi jedna prilično velika „manjina“ ljudi, koji se deklarišu kao gradjani Crne Gore srpske nacionalnosti. To što su oni trenutno Milu Djukanoviću i njegovim livrejima glavni neprijatelji, nije stvar Srba iz Crne Gore nego kompleksaša i bolesnika kakav je Milo Djukanović. Siguran sam da će vam šurovanje sa Albancima i političkim gromadama kakav je Iljir ili Rama, doći glave, ranije ili kasnije. Kao i Srbiji uostalom. Šurovanje sa Albancima koje je Srbija naseljavala pa čak i materijalno pomagala kako bi otkupljivali imanja Srba a njih proterivali u užu Srbiju. To što se vi sećate 1918 godine, kao nečeg negativnog, slično je osećanju ustaša koji su dočekali 1945 godinu, ne kao godinu oslobodjenja već godinu okupacije. Na kraju krajeva to nije ništa novo što se dešava u Crnoj Gori. Čitajte Njegoša,. Oduvek je bilo izmetnika. Setite se Kralja Nikole, koga su „nemilosrdni Srbi“ uništili. Možda, onako usput, poslušate i „Srpsku Marseljezu“, koju je napisao Kralj Nikola i zapitate se kako je tako nešto mogao da napiše za one koji su ga uništavali i sa kojima nije imao nikakve veze? Što se nas Srba tiče, posebno onih, koji ne znaju dokle su Srbi a odakle Crnogorci, ili obrnuto, nikada nismo imali nikakvih aspiracija na Crnu Goru već smo je uvek smatrali da je pored Srbije to još jedna od starijih država na ovom delu Balkana. Za vas imam jedan predlog, koji će vam pomoći da zauvek „raskinete“ bilo kakve dodirne tačke sa Srbima i Srbijom. Da se odreknete svega što je bilo, da promenite imena, jezik ste već „promenili“, religiju ćete lako promeniti, tako što će policijska stanica na Cetinju da registruje novu „crkvu“, potpom, da sebi izmislite novo ime i novu naciju jer one odrednice koje su važile do sada odnosno, Crna Gora i Crnogorci, u odnosu na vaša ekstra liberalna shvatanja, deluje tako anahrono i staromodno.

          2. Nesretni Radonjici predlazrmo te za pocasnog gradjanina pristine i pocasnog clana loze narko dileta Kodova.zmidi ti Milogotac ti si Nista

  3. Kad je neko iz okruženja, ili ovaj čivek lično, razmenio mišljenje o ovoj temi sa nekim iz srpske Vlade?

  4. Ljudi bi mogli malo da se sete da je 1912 Crna Gora oslobodila pola Kosova. Mogli bi i oni da budu zadrti i ne daju Kosovo. Ko vam deluje da će bolje proći?

  5. Kog dijaloga Djukanovicu. Kosovo je srpska okupirana teritorija i tako ce ostati do daljnjeg bilo to i sledecih 200 godina. Neka vestacka tvorevina Amerike i NATO-a Kosovo bude njihov problem Srbija ga nikada nece priznati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.