Đukanović: Crna Gora je važan faktor mira i regionalne stabilnosti

Ostavite komentar


  1. Mislim da Balkan, a možda i Evropa nije izrodila ovakvog demagoga, pokvarenjaka i čoveka bez ikakvih skrupula. Kažu da se u Crnoj Gori radjaju samo dve vrste ljudi. Čovek, u najlepšem smislu te reči i skot u najružnijem smislu te reči. Kao savremenik Mila Djukanović, prateći njegov politički uspon, koji je bio neverovatna ljudska degradacija, ne bih se dvoumio u koju vrstu ljidi bih ga klasirao. Crnoj Gori i Crnogorcima, želim sve najbolje jer, ovaj čovek, ovo hodajuće zlo, neće prestati sa intrigama, zavadama i podmetačinom, bez obzira na nesreću koju može da donese gradjanima Crne Gore. Zlo se nikada ne predaje, i nikada ne odustaje od svojih smrtonosnih namera.

  2. Je li Milo, a sta bi sa sumama? Neces vise u gerilu, ili si dobio jednu samarcinu iz EU, ili iz Vasingtona? Kako zvoni, bice da je Vasington.

Ostavite komentar


Politika

Stvari su na ivici, mi se borimo, velike sile se bore protiv nas: Vučić o članstvu Kosova u Savetu Evrope i rezoluciji o genocidu u Srebrenici 10

Stvari su na ivici, mi se borimo, velike sile se bore protiv nas: Vučić o članstvu Kosova u Savetu Evrope i rezoluciji o genocidu u Srebrenici

U svom prvom obraćanju nakon povratka iz Njujorka, predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da je u toku sprovođenje zavereničke teorije o srpskoj krivici zašto Kosovo neće sa ogromnom izvsnošću postati članica SE, kao i da zna da ćemo da izgubimo u glasanju o rezoluciji o Srebrenici u Generalnoj skupštini UN, ali da je ugled Srbije ipak odbranjen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.