Đukanović: Đinđićeva borba nije bila uzaludna

Ostavite komentar


  1. Kada kaže retrogradne valjda ne misli na svog drugara i ekipicu na vlasti u Srbiji.

  2. Ovo je zestoko, kad Don Milo odaje priznanje. Jedino sto cveta na Balkanu su duvanska, narko i politicka mafija. Bar on zna najbolje o tome.
    Stvarno razlog za priznanja.

  3. Reče čovek koji je aktivno učestvovao u granatiranju Dubrovnika i proterivanju muslimana iz Crne Gore i koji nikada za to nije odgovarao. Tanka je linija između nacionaliste i liberala. Nacionalisti kao po nekom prirodnom zakonu postaju preko noći liberali.

  4. Nismo svi kratkog pamćenja. Đinđić se sa još nekim drugim opozicionarima sklanjao od Miloševićevog progona kod Đukanovića. Do pogoršanja odnosa je došlo nakon što Đukanović bojkotovao izbore 24.09. 2000 iako oni nisu imali značaj za Crnu Goru, a time indirektno pomogao Miloševiću. To su mu svi iz DOS-a zameruli. Koliko se sećam Đinđić, u svojstvu predsednika vlade, nije posetio Crnu Goru.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.