Đukanović napisao da „Soroševe“ NVO treba izbaciti iz Srbije, Obradović mu odgovorio

Ostavite komentar


  1. Slažem se sa Obradovićem.
    Kada se Vučić grlio sa Aleksom Sorošem, onda to Đuki nije smetalo.
    Izuzev ako sada na nečiji mig ne govori protiv Vučića. Ipak je Đuka moler, stručnjak za mazanje.

  2. g. Djukanovicu da li ste vi trazili ili dobili odobrenje da pisete protiv Sorosa, ako niste pogresili ok, a ako ste pogresili bice kritike od strane g. Vucica. No ipak se nesto desilo kada vam je g. Vucic dao mig da objavite ovo. Ziveli

  3. Otvoreni Balkan je jedna od retkih dobrih pozitivnih stvari koje je Vučić uradio. Ovakvi opskurni likovi kao Boško Obradović vas podsećaju da u Srbiji uvek ima gorih i mračnijih opcija od trenutno vladajuće.

  4. Онда би било поштено укинути и једне и друге, да Србији сване.

  5. Najveća droga je vlast. Zabavno je gledati sa strane. Skidanje sa te droge prati žestok apst.sindrom, tipa juče dobar, danas loš Soroš.Ne zna vlast šta mu ko misli,pa koprcanjem želi da izmami reakciju prozivanih.

  6. Neka ih finansira ko hoće, samo da ne daju pare napaćenog naroda. Od naroda otimaju i finansiraju i onaj bezkorisni po narod Komitet za saobraćaj Okanovića i slične.

  7. Djukanovic samo prica ono sto biraci SNS zele da cuju, a sto se nikada nece sprovesti. Djukanovic ima tu ulogu prigovaraca, obznana nekakve retorske, jalove, nedelotvorne savesti. I naravno, to je samo uoga, dakle cista gluma.

  8. Nisu problem prave NVO,već one lažne koje se bave politikom i propagandom,a finansirane su iz inostranstva. To se rešava, kao i u Americi, zakonom o lobiranju u kome se reguliše registracija pravnih i fizičkih lica koja se bave informarivno-propagandnom delatnošću sa jasnom strukturom njihovog finansiranja.Pa će strani propagandisti biti strani isto kao agenti stranih osiguravajućih kuća.Toga se neko pametan uplašio pa je neko naredio i istog dana je na svim medijima i portalima prestao napad na SNS botove da bi se izbegao povratni efekat.

  9. Au djuka, pa zasto na soros familiju. Ili nisi imao tv ranijih godina ili nisi pazljivo pratio. Veliki minus.

  10. Ovo što se događa na ulicama gradova u Srbiji, i što je bit i suština režima moglo bi se nazvati Dole Izdajnici, Živeli Okupatori.

  11. Pa kad moze konoplja od stresa da postane super-bela udovica, onda je Djuko sve moguće i jedva cekam da vidim kako ces se boriti protiv Sorosa!
    E Djuko, kad zavrsis sa Sorosem, daj resi se i opozicije, ne mogu više da ih slušam kako lazu.

  12. Izgleda da je mladjani Soros zaboravio da uplati ratu,na sefov racun,pa ga Djuka opominje.

  13. То је тачно обрадовићу
    Ал ито је тачно да сарађујеш са вучићем и да немамо праву опозицију јер да имамо вучић би
    Ако ни због чега оно због космета био у затвору

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.