Đukić Dejanović: Ne isključujem izbore

Ostavite komentar


  1. Nedavno je poslanica Dejanovic izjavila da parlamentarni izbori nisu potrebni i da je SPS protiv raspisivanja istih.

  2. Govoreći o ponašanju poslanika gospođa ministarka reče: "Za to kako će se oni ponašati, odgovaraju građanima koji su glasali", što je nedvosmislena demagogija i za iole informisanog čoveka i, bez uvijanja ću reći, vređa zdrav razum. Kada bi to bilo tako onda bi se druga pesma pevala i onda bi parlamentarizam imao svoj smisao. Građani u ovako nakaradnom Izbornom sistemu glasaju za liste (partijske, stranačke) a nikako direktno i pojedinačno za ljude koji će ih sutra predstavljati i njima podnositi račun o svom radu i samim tim podložni smenjivosti. Sve dok su poslanici stranački – partijski vojnici na njihovo ponašanje u Skupštini ili bilo gde obični građanin koji ih je "glasao" neće imati nikakav uticaj. Napisao sam nešto što je skoro svakom čoveku u ovoj napaćenoj državi jasno, ali na našu žalost nema pomaka da se ovo promeni.

  3. udbaska "stranka" kojoj nikad““ ne trba verovati !! Proteklih 30 godina me u to uverilo !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.