Đukić Dejanović: Predsednik Vučić nema virus

Vlada Srbije zabranila političarima da putuju u tačno precizirana područja zahvaćena koronom

Ostavite komentar


  1. Od kada psihijatar govori o tome ko ima, a ko nema virus, ipak je AV tvoj pacijent gospođo Dejanović.

  2. Juče smo detetu spakovali sapun,maramice ,…da ponese u vrtić,kažu da netaju.

  3. tužno je što zloupotrebljavate doktorsko zvanje u političke svrhe. A da ste doktor koji je upućen u svoj posao onda biste valjda znali da je utvrđeno da vreme inkubacije može da potraje i 4 nedelje po zadnjim saznanjima iz Kine.

  4. Posto je ona lekar, i to specijalista za odredjenu oblast, mozda bi mogla da da pravo stanje Vladaoca?

  5. Jedan od mnogih bisera politickih zvanicnika : „Kao lekar mogu takođe da tvrdim da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nema korona virus i da je to sasvim jasno “ To je isto kada je u aferi 24 apartmana Sinise Malog u Bugarskoj, slucaj zavrsio bugarski grafolog. Tako da trebamo sa poverenjem da slusamo i postujemo sta nam kazu predstavnici vlasti.

  6. Pa gospodjo Diukic-Dejanovic, prebacite se na zdravstvo, lekar ste. Muka nam je vise od tog poltronisanja po svaku cenu.Pa i sada, kada je sve ovo ozbiljno, ne odustajete..uslo vam toliko u zivot, ili sta ?Pobogu.Dr Raskovic je u pravu. U domovima zdravlja nemaju lekari nikakvu zastitu.Barem je nisu imali do pre 2 dana.

  7. Pa gospodjo Diukic-Dejanovic, da li to znaci, da je predsednik imao virus, da bi zarazio sve ljude sa kojima je bio u kontaktu. Nisam bas sigurna da mu mislite dobro, ukoliko je ovo bio vas savet.:..da prodje desetak dana pa da vidimo.

  8. Djukic-Dejanovic kaze da Vucic nema virus. Ona je kao vrsni neuropsihijatar pregledala Vucica, izvrsila potrebne analize i utvrdila nepostojanje virusa. Sada bi bilo dobro da neki epidemiolog izvrsi pregled istog i utvrdi da je mentalno zdravlje B.O.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.