Đukić Dejanović: Spremni smo da budemo i vlast i opozicija

Ptpredsednica SPS za Danas o partiji, isključenjima i prebijanju građana

Ostavite komentar


  1. Omladina, studenti i buducnost Srbije ( nasa deca) zeli da vi budete nasa ruzna proslost vise nikad u vlasti ni u mesnoj zajednici

    1. Ona ima PUNIH 69 godina. Jos joj je rano. Zeli da doceka 90 na funkciji (kao deda Micun).

      1. 70te još malo gazi ali I ONA JE NEčIJE dete. Zamislite da je ona izašla na proteste pa da njena mama od 100 godina ostane bez penzije…

        Nigde u svetu policija ne dobija veću podršku od Socijalista nego u Srbiji

  2. Ne trošite reči…svi znamo da ste spremni na sve samo da ostanete u vlasti ( pročitah samo naslov za ostalo nemam želudac)

  3. Čim je neko sto godina u politici znači da je tu lova. Politika je veoma unosan biznis.

    1. Muka mi je od socijalista u bmw sa kucama na Dedinju ,Rolexima na rukama i tompusima u ustima…u stvari muka mi je od svih siledzija revolucionara koji pogaze svoje revolucionarne ideje….Sustinski levica kao i desnica nisu nista drugo do dve strane klackalice nakaradnog svetskog monetarnog sistema koji puca po savovima …

  4. Kakva nebulozna izjava…spremni i vlast i opozicija, pa to su svi spremni…ili imajte svoj stav i da sami predjete u opoziciju ili cekajte da vas oteraju…upropastice sps ko seselj radikalnu

  5. Pored Dacica/SPS ovo je takode osoba koja bi sve preobukla samo da ostane na funkciji. Pritom pokriva 3 radna mesta – direktorka Laze Lazarevica, profesorka na Univerzitetu u Kragujevcu i ministarka bez portfelja zaduzena za demografiju cije je sin u Portugaliji! Sve navedeno potpuno kontrira onome za sta se ova gospoda zalaze na recima i nasim platama!

  6. Aman političari, da li vi znate šta je sram? Na sve ste spremni samo da ostanete u foteljama, to više i ne krijete. Toliko ste loše radili prethodnih godina i decenija, da ne bi smeli reč da kažete, a vi nam se rugate sa ovakvim izjavama. Vama su građani, narod, Srbija, na poslednjem mestu. Stidite se!

  7. Pozicija SPS-a koju iznosi Slavica Đ. Dejanović je konstanta SPS-a. Ono što vrh SPS-a čini je stalno prilagođavanje Vučićevim hirovima i pozicijama radi njihovog opstanka na državnoj kasi. Vrhu SPS-a nisu smetali marifetluci i veze sa kriminalnim strukturama, recimo muža Slavice. Đ. Dejanović, tada nju nisu dirali. Nije smetala A. Vučiću. Nije im (mu) smetalo ni koferče I. Dačića, nit mnogo toga da ne nabrajam …….. Sada im smeta učešće rodbine članova SPS-a u protestima protiv marifetluka vlasti. Ugrožava im priliv javnog novca. SPS, kaže S. Đ. D, ne dozvoljava da se iko stavi između Srbije i SPS-a čak ni narod. Oni Srbiju koriste kao lični bankomat.

  8. Ni predsednik ne sme da krši ustav i zakon. Kratko i jasno. Niti da od demokratske države, zahvaljujući čijem je demokratskom potencijalu i došao na vlast, stvori diktaturu.

  9. Ako je roditelj pripadnik neke stranke i ima neku funkciju zar mora i da njegov punoletni potomak pripada toj filozofiji,da ne razmišlja svojom glavom,i da roditelj snosi sankcije zbog postupaka tog istog potomka?! Ne poznajem zakon koji propisuje kažnjavanje roditelja za „delo“ svog punoletnog potomka,sa ličnom kartom i ličnom odgovornošću za ono što on radi!

  10. Kakva licemerna zena,ona je bruka.i sramota.Nije videla prebijenu decu,nego samo policajce kada su kamenovali,sramota.

  11. Spremni ste samo za lopovluk , kradju, jahanje naroda i privilegije na koje ste navikli , još od „malih nogu“ tj. iz lopovskih i nedomaćinskih porodica !
    Obrukaste gospodina pesnika Dobricu Erića , koji vam je bio rod – familija !
    „Ponosna“ Šumadinka !

  12. Kad se setim kad si bila ministar zdravlja i OBISLA BOLNICU U PANCEVU, STRAVA ZA VIDETE A NE ZA LECENJE, OBECALA OBNOVU I INIKOM NISTA
    SAMO GLEDA DA PODRZAVA DACICA I DA BUDEN I DA BUDE NA NEKOJ FUNKCIJI, MALO DA GOSTUJE NA PINKU I TO JE SVE,
    GODINAMA NISTA NISI URADILA, NI PENZIJU NISI ZARADILA

    1. Ima ona DEBELU penziju, mozda i dve-tri. Mi smo svojevremeno u Kragujevcu nabrajali sve njene funkcije. Posle broja 30 smo odustali.

Ostavite komentar


Politika

UŽIVO: Poslanici i budući ministri provode Prvi maj u Skupštini, manji incident izazvao Novaković (FOTO/VIDEO) 10

UŽIVO: Poslanici i budući ministri provode Prvi maj u Skupštini, manji incident izazvao Novaković (FOTO/VIDEO)

Posle puna tri sata Miloš Vučević, mandatar za sastav nove vlade, završio je čitanje ekspozea na današnjoj sednici Skupštine Srbije koja je posvećena izboru vlade. Usledio je dug aplauz poslanika vlasti. Pred kraj njegovog izlaganja došlo je do incidenta, kada je poslanik opozicije Borislav Novaković vičući izašao pred mandatara. Rasprava o vladi je nedugo potom počela, poslanici i budući ministri provode Prvomajski praznik u parlamentu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.