Đurđević Stamenkovski: Stranke patriotske orijentacije da sačekaju sa isticanjem kandidata

Sagovornici Danasa sa desne strane političkog spektra o najavi Dosta je bilo da će imati takmaca na predsedničkim izborima

Ostavite komentar


  1. I šta kaže, stranke patriotske orijentacije. Komično. To što nam gospođa nudi sigurno nije patriotizam.

  2. Niste mogli da pronadjene bolje sagovornike za analizu suverenista.Njihove analiticke studije poznate su u svetskim naucnim krugovima,posebno kada je u pitanju Seselj.Istovremeno podtvrdili ste svoju objektivnost.

  3. Za sada „Zavetnici“ predstavljaju jos jednu krticu u opoziciji.
    Recimo, gde je srebro iz Trepce, ko to uopste pominje, zasto „zavetnica“ tolerise preteranu medijsku prisutnost Seselja? Zasto ne postoji kriticka analiza predstavnika vlasti ?

  4. Šta ima patriotski u vašem činu davanju glasova zajedno sa SNS i SPS projektu Jadar u Skupštini Loznice Rio Tintu, koji će zagaditi Srbiju i uništiti zdravlje ljudima?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.