Đurić: Dokument u vezi sa istragom ubistva Olivera Ivanovića originalan

Ostavite komentar


  1. Ovog Djurica je trebalo pronaci -ovakav se ne radja cesto.Om moze da laze da ne trepne samo mu se usne pomeraju a sve drugo ko da je od voska. Marko Djuric ina ce VD SEF KANCELARIJE ZA KOSOVO I ON JE VD dugo nikad nema resenje na stalno .Marko ko Soic pokazuje papire od infostana a govori da je formula dugovecnosti. NARAVNO LAZE ON al dodje vreme da verujem Siptaru nego Djuricu . BAS RADIKALSKA VREMENA

    1. Laz je odlika Djurica a ne onog ,,siptara,, dokle cete sa uvredama za jednu celu naciju! Onaj ko vredja drugog na nacionalnoj bazi, stoji na niskoj grani!

    2. Prvo, Djurić je u rangu ministra i ne bira se konkursom i biće vd sve dok je vlada u ovom sazivu.
      Drugo. Rada je znala da će se obelodaniti dokumenta u kojim ona Srbiju optužuje za ubistvo Ivanovića. Trebala je kao zaštićeni svedok da traži od R. Kosovo da je zaštiti, tako što će joj dati lažni identitet
      i azil, kako se to radi sa zaštićenim svedocima a ne tvrde da je dokument lažan i da ona nije dala inkriminisanu izjavu.
      Već nekoliko puta je putem raznih intervjua crtala sebi metu na čelu želeći da se predstavi mučenicom i da je posle eventualne pogibije sahrane sa počastima kao i pokojnog Ivanovića.
      Bolesno nema šta.

      1. Miodraže opet blesaš sa tvojim istinama koje se gle čuda baš poklapaju sa lažima ovog vlasnog merkata. Mani se ćorava posla i u šetnju miodraže svake subote da progledaš već jednom a ne da budeš slep kod očiju što kažu naši stari.

  2. Ni sto puta pomenuta laz, ne moze biti istina. Koji su to srpski kandidati ubijenih da ne bi ucestvovali na proslim izborima za gradonacelnike na KiM.
    Oliver je ucestvovati i izgubio vec u prvom krugu sa deset puta manjim rezultatom od kandidati SL. Ubijen je nekoliko meseci posle izbora. Koji je to drugi kandidat ubijen?
    Koliko je bolesna ta zena koja tvrdi da ce se namerno ici na zamrznuti konflikt da bi se urusila snaga Srpske drzave I da bi se ponistila izborna volja u BIH, unistili i R. Srpska i Dodik.
    P.S. Na izborima za gradonacelnike u cetri srpske opstine severno od Ibra ucestvovati pored bivseg gradonacelnike i kandidati albanskih DPK i Samopredeljenja.

    1. Debelo si zaglibio nema šta. Iz tog bolesnog blata može te izvući samo istinska šetnja subotom. Šetaj zabludeli miodraže, šetaj i duboko diši možda ti se povuče ta boleština.

  3. Marko Đurić je unuk prof. dr Najdana Pašića, akademika, eksperta ustavnog prava, kome je pak, Nikola Pašić deda-stric. Dečko ima osim znanja i pedigre i integritet u poreklu. Ko je Rada Trajković? Otpafnica koja je izdala radikale za novac. Jednom izdajnik uvek izdajnik

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.