Đurić: Izjava albanskog ministra huškaška i preteća

Ostavite komentar


  1. Mislim da je reakcija medjunarodne zajednice na izjavu Albanskog ministra zaista neophodna.

  2. Ovakvu reakciju Albanskog ministra osuđuje cela Srbija i mora što pre da reaguje međunarodna zajednica i da spreči ovakve provokacije.

  3. …će odgovoriti:“Nećemo dozvoliti!“-Ko to,šta i kako?!-Konkretno,sirovi propagatoru:Kako?!

  4. kada nam takvi vode politiku, za ovih 7 godina neuspešnog procesa nismo drugo ni očekivali a ni dobili… politika gubitnika … a nakoštalo ovaj narod uludo plaćenih zarada, ručkova i ko zna čega još. Svi ti neuspešni naprednjaci, morali bi da vrate novac narodu jer nisu postigli ništa što su obećali. Drže se na vlasti kao pijanci plota, a za narod i državu ne uradiše ama baš ništa…

  5. koje su posledice kada jedno deriste iz Beograda ovako pausalno i otvoreno vredja vlade po regionu .to deriste niti moze niti zeli da sagleda posledice ,zapravo zna da cini veliku stetu ,ali je instuisano od svog sefa da pravi stetu na rcun Naroda Srbije . ## ove izjave niti imaju dodorne tackesa diplomatijom ,vec u u rangu strine koja se svadja preko pota ,to je lepo za strine ,ali kada strina govori u ime cele drzave tada je to OPSTA KATASTROFA za Narod ## ostre uvrede sa pozcija ovog derista kome je ta pozcija deodeljena , imaju tekse posledice .# ko je kriv sto je ovom deristi poverena sudbina Naroda Srbije sto zivi na prostoru Kosova ? Licno bix predlozio gradjanima Kosovske Mitrovice da se donese rezolucija da se ovom deristu zabrani dolazak i da se HITNO trazi i nadje norlamno kadrovsko resenje tipa Diplomate i Drzavnika Zivadina Jovanovica !!!!! disident Dimitrijevic Boris , Kosovska Mitrovica ,, SINE DODJI DA ZIVIS OVDE ,PA PRICAJ STA GOD HOCES ,ali molim te sine nemoj da pricas gluposti iz Beograda .,a ovde da dolazis kao Turista ,

  6. Đuka je ,samo, u jednom u pravu,da nema granice između KiM i Albanije,ali ne onako kako on misli,već sasvim suprotno,a granicu KiM i Srbije je utvrdio ON lično sa svojim mentorom.Kada će se ovaj hipnotisani probuditi iz kome?

  7. Vece pred izdaju. Ne lupetaj covece uradili ste ti (kao marioneta) i veliki Multimedijalac Alfa covek konstrutkor aviona doktor ekonomije religije i ostalih prostih i slozenih nauka jendom recju veci od Davinca sa keramicarom kao desnom rukom sve sto TREBA da se ovo desi. Boze da li bi ispred puka koji je zrtvovan za odbranu od Beogradu Gavrilovicu ili noc pred napad na Trst neko mogao da izadje I kaze Titu ili Koci ili Otmaru Krejacicu ovakvu glupost. Zna se kako se vraca teritorija ali ti itvoj sef ste prodane duse i strani agenti koji razbijajau i ono malo sot je ostalo od Srbije. Polako rodice se nova neka gulija koja ce to vratiti a vas se niko secati nece.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.