Đurić: Jeremić propast naše zemlje vidi kao jedinu šansu da se dograbi neke fotelje

Ostavite komentar


  1. Ne znam ko je pisao uradak Djuricu ali u njemu jezicki nedvosmisleno stoji da je Srbija u propasti. Kako bi onda Jeremicevo politicko delovanje moglo imati propast kao motivaciju za fotelju, kako se nesmotreno otelo sastavljacu pismena ?!

  2. Posto je propast na vidiku izgleda da ce uskoro i drugi imati sansu da pokazu da moze biti bolje. Mada, mislim da svako moze bolje samo da ima dostojanstvo i manje laze

  3. Dobro, g. Jeremić priča ponekad i stvari koje se ni meni ne sviđaju. Ali, Vi Marko, Vaš šef, ceo SNS , SPS i ostala bratija, radite naopako! Zašto bar jednom nedeljno Vi ili Vaš šef ne izađete na TV duel na RTS ili šefov omiljeni medij TV Pink, pa da i građani Srbije vide i čuju i onu drugu stranu! Pustite Vi Vaše izjave i Vučićeve monologe i prenemaganja. Nego, spremate li se za Jerusalim?

  4. Realno, Jeremic i ekipa nemaju politiku niti program koji bi ponudili narodu za dolazak na vlast. Sansu za politicki prevrat su videli u koroni ali posto im je to propalo, sada su navalili na pitanje KiM i vasingtonski sporazum.
    Cekaju da Vucica sruse neke sile van Srbije.

  5. Mnogi su podlegli ispiranju mozga i hajci na sve koji su ikada učesvovali u ranijim vlastima, pa ne razlikuju ko je zaista bio kvalifikovan i imao vidljive dobre rezultate. Među najvrednijima je svakako Vuk Jeremić. Čak i oni koji ga apriori ne vole i ne žele da
    ga slušaju, a imaju dovoljno nezagađenih sinapsi u mozgu, kažu da ne vole Jeremića, ali da bi potpisali sve što on govori. To je zato što Jeremić nikada nije potpisao bilo šta što bi oslabilo državu Srbiju.

  6. Vuk Jeremić pošto nema politiku niti program koji bi ponudio narodu za dolazak na vlast samo pljuje i napada vlast. Šansu za politički prevrat je video u koronivirus, ali pošto mu je to propalo, sada je navalio na pitanje KiM i Vašingtonskog sporazuma.

  7. Jeremicev politicki program se vec godinama sastoji samo iz: „To sta radi Vucic, to ne valja nista. Ja bih to bolje. Al’ necu da vam kazem kako. Raspricacete“.

  8. Vuk Jeremić nikako da shvati da više nikada neće biti na vlasti. Da je politička prošlost, jer dok je bio na vlasti pokazao je da to nije za njega, naneo je narodu mnogo problema i štete.

    1. Vuk Jeremić neće verovatno više nikada biti na vlasti, ali on barem nije obijao pragove i sedeo na otiračima ispred vrata svetskih institucija najvišeg ranga, dok je zastupao našu zemlju, ali ovaj neodrasli i nedorasli momak iz „magarećeg kutka“ i njegov veliki brat, Mali alek, iz magareće klupe, odavno nisu na vlasti, osim u virtuelnoj Srbiji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.