Đurić: Krivična prijava protiv Vučića kukavički napad

Ostavite komentar


  1. Za Vucicevog „placenika“Djurica,svaki razgovor njegovog sefa je odlucujuca „u fazi borbe za Kosovo“ i tako osam godina.

  2. Ima li neka prilika gde se Djurić ne pojavljuje u ulozi „branitelja gazde“.

  3. Pa zašto du…. uvl…. aču ne odeš na Kosovo kada ti se prohte, nego kada se ne najaviš izšutiraju te i vuku po ulici(ne sećam se kada sam to gledao na tv), ne samo ti, nego svi iz Srpskog „v…. a“ prošli bi kao ti ako ne traže dozvolu da udju na Kosovo, a nije vam bitno ni to što su ih priznali stotinak država kao državu Kosovo, OBEĆANJA MORAJU DA SE ISPUNE, GOTOVO JE SA………

    1. Kada je tako, i kada je neuspešan u svom poslu, kako to da smo uspeli da sačuvamo naš narod na Kosmetu?

  4. Samo ne znam sto ne podnese krivicnu prijavu protiv Tadica zato sto nije adekvatno reagovao na proglasenje neavisnosti Kosova?Ovo sad je cista predstava opozicije.

  5. Veoma lošu igru igra opozicija! Ovo je njen kukavički potez, kojim pada veoma nisko!

    1. Ovo Sonja nije igra. Nezabelezen je slucaj da predsednik jedne civilizovane zemlje ne postuje Ustav te zemlje, a da ima gradjana kao ti Sonja koji to pravdaju.
      Zamisli samo da tebi budu ugrozena ustavna prava i da se neko izivljava na tebi, da niko ne stane u odbranu tvojih ustavnih prava, a da ja to podrzim, jer necemo se valjda drzati Ustava?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.