Đurić: Opoziciju ujedinjuje mržnja

Ostavite komentar


  1. Da li su batine učinile svoje, pa je Đurić postao zaboravan?
    Nije u vreme DSS oteto Kosovo, već u vreme vladavine Vučića i Dačića. Sve nakon toga su bile posledice na koje tadašnja vlada nije mogla ništa da učini.
    A Vučić je dobio poruku da ne zaboravi da postoje zakoni u ovoj zemlji. Pametan je i shvata da neće večito da vlada Srbijom. Doći će računi na naplatu.

  2. A sta tebe ujedinjuje!?…ljubav prema svevisnjem(Vucicu), koji ti dade fotelju da se glupiras.

  3. Mozda vas i zavolimo, sve zavisi od vas, jer ljubav je uzajamna stvar.
    Uporno me me objavljujete, zbog Vucica, OK vi ga volite Ali to nemogu bas svi.

  4. Ovo vreme u zemlji Srbiji je poznato u istoriji ovog naroda kao vakat u kojem p a m e t n i ćute a nekompetentni i i podanici – koji ih podržavaju – žive u uverenju da je h a o s u njihovim glavama normalno stanje ! Istorija će ih brzo zaboraviti – iako neki kažu da se svaka bruka dugo pamti.

  5. Mrznja i ljubomora,sadasnja vlast je postigla ono sto nijedna opoziciona stranka nije.

    1. Ma ko te pita ya ustav! Gde nema međunarodnog prava nema ni nacionalnog,.

  6. „Đurić: Opoziciju ujedinjuje mržnja“… a vlast ljubav prema novcu!

  7. Ako je i od Djurica prevrsilo je svaku meru.Jasno mi je da on i mnogi na bitnim mestima svoje nesposobnosti prikrivaju napadaajuci opoziciju.Iskreno nije me briga ni za jedne ni za druge nego za moj novcanik koji je svakim danom sve prazniji i prazniji.Ukljucim tv ujutru i pojavljuju se sve jedni te isti dosadni likovi sa jednom te istom dosadnom pricom “Rekla kazala,ovaj je ovakav onaj je onakav“i tako ceo dan i uvece kada pomislim da su zavrsili sa svojom pricom opet oni i svevisnji, nesvesni da medju onima koji hteli ne hteli moraju da ih gledaju makar onda kada menjaju kanale ima i onih koji znaju da razmisljaju pa im jedne te iste price postaju smesne dosadne i u mnoge ne veruju.I na kraju pitam se da li gospodin Djuric ima nesto novo i korisno da izjavi osim da se samo zali i napada koga ce nego opoziciju u kojoj svi nisu isti jer ima i onih koji zasluzuju postovanje.

  8. Ako je i od Djurica prevrsilo je svaku meru.Covek izgleda da ne zeli ili ne ume da nesto novo i korisno izjavi nego da po obicaju uvek nekog napada ,podrazumeva se opoziciju.Ne samo on nego ih ima jos koji su na veoma bitnim pozicijama koji se isto kao on ponasaju.Iskreno ne doticu me ni jedni ni drugi jer mi je bitniji moj novcanik koji je svakim danom sve prazniji.Tv program pocinje sa njima ,u prvom planu je naravno svevisnji sa jednom te istom pricom “Rekla kazala,ovaj je ovakav onaj je onakav “í prica se zavrsava sa “Tu smo mi Vasi spasioci, koji ce sve da dovedu u red“sto je daleko od istine.Savet gospodinu Djuricu i njemu slicnim da se manje pojavljuju u medijima da bi imali vremena da obavljaju svoj posao kako treba.

  9. Djuricu kako te nije sramota, pa ti si bio clan OTPORA. Osnovanjo sumnjam da ste se sve dogovorili sa siptarima, a ovaj nas se samo presamicuje I bla, bla, truc, bezveze.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.