Đurić: Potpuno razumljiva reakcija Haradinaja, jer on govori jezikom nasilja

Ostavite komentar


  1. Nemas ti ama bas nikakve drasticne kontra mere koje mogu nesto naskoditi kosovskim albancima.Lepo su to oni to sredili.Sem toga neces valjda silom da teras nekog da kupi nesto od tebe.Pa to je stvarno smesno.Cela ova prica sa carinom ispada jako smesna.

    1. Ima Srbija mera protiv kosovskih Albanaca, od uvodjenja zabrane tranzita za robu i putnicki saobracaj, takse na robu jer ako nisi znao jedino je izvoz za centralnu Srbiju rastao dok je na ostala trzista stagnirao ili je ostajao isti, preleta preko Srbije, povlacenja zahteva za posebni pozivni telefonski broj na osnovu cega se gube desetine miliona evra, restrikcija struje, zatvaranja Gazivoda, daljih blokada u pokusajima uclanjenja u medjunarodne organizacije, zamrzavanje EU integracija sto znaci da za Albance nema ukidanja viza EU u sledecih ko zna koliko godina dok za Srbiju nema samo otvaranja nekakvih poglavljaitd. Tako da, „mili moj“ znas onu izreku: ko se zadnji smeje, najsladje se smeje.

      1. Za razliku od tebe ne verujem mnogo „zutoj stampi“.Tranzit preko Srbije i nije toliko znacajan za Kosovo.To jeste jedan od razloga uvodjenja carina.jer taj tvoj tranzit vec je poremecen.Kosovo i onako ne koristi srpski vazdusni prostor,neboj se.Telefonski broj???Sta su oni koristili prije ovoga???Restrikcije struje??? Pa kosovo prodaje struju .Zatvaranje Gazivoda-a gde se to Gazivode nalazi -pogledaj malo karte.A za ostale „integracije „-boli njih cosak za te tvoje blokade i integracije..A sto se smeha tice smeju se oni vec 20 godina.A kako stvari stoje ima da se smeju i sledecih 200 godina.Samo se ti nadaj nekoj „blokadi“ „kontrameri“…Da ima nesto od toga to bi bilo uvedeno odmah sutradan.AV i co ne vole albance ni manje ni vise od tebe.

  2. Mora da bude nervozan kad ni generalni sekretar NATO-a ne odobrava njegovo osnivanje vojske. A i sa uvedenim carinama verovatno prikrivaju unutrašnje nezadovoljstvo ljudi koji žive na KIM.

    1. Ma vidim stasno je nervozan pored ovakvog kretena i pored ovakvog nazovi predsednika moze hladno da opali taksu i dvesta posto!

  3. Šta drugoočekivati od Prištine nego da upotrebljavaju govor mržnje,oružja.Najmanje su za mir,stabilnost i dijalog.

    1. Joj draga Ivo, pretrze se za to malo sendvica da naoises nesto smisleno. kasno je za opismenjavanje u toj dobi. Mani se ti pisanja komentara za Danas, vrati se Kuriru, farmi i Informeru

  4. Nemas ti pojma o pojmu samo dzabe trosis narodske pare sto puta ides dole mlatis rukama kad pricas imas ozbiljne probleme oko imitacice nista to ne radis osim da kopiras Vucica treba da vas smeni sve koji mu se uvlace i bio bih dozivotni samo mu odmazete i njemu i nama .

  5. Opšte poznata stvar kada je u pitanju Haradinaj, samo nasilje, zločini i ucene tako radi mozak ratnog zločinca.

    1. Kazes ratni zlocinac! Da li je on taj sto je ubio ljude i bacio ih u dunav u hladnjacu, ili si malo mesao stvari? Nadam se da ce mi redakcija objaviti moj komentar.

  6. Разумем потребу да се неком обратиш. Зар је реално очекивати да они повуку признање независности Косова? То ни дете не би очекивало. Треба бити реалан у политици.

  7. Umesto da mu odgovori adekvatno na njegove izjave i ocitu mrznju i teritorijalnu pretenziju na deo Srbje, ona od njega trazi pomoc i razum. Pa ovo je ,,prema gradjanima Srbije ,vise nego licemerno, drsko i bahato od strane Premijerke.

  8. Djuricu, tvoja kancelarija, sa tobom na celu, je zamisljena kao azil u koji su se ugnjezdili svi oni koji se nisu i ne mogu uklopiti i normalne tokove zivota. Oni koji bez pogovora izvrsavaju sve sto se od njih trazi. Tvoja kancelarija sluzi za vodjenje bespostedne, histericne antialbanske i antikosovske kampanje prema instrukcija tvojih pretpostavljenih. Ti Djuricu nemas svoje „Ja“, ti si vazda izmanipulisani smesni manipulator.
    Ti Djuricu, skocio bi i u bunar ako ti Vodja naredi. Ti si Djuricu najobicnija ulizica.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.