Đurić: Promena vlasti na Kosovu ne znači ništa za dijalog

Ostavite komentar


  1. Za njih, gradjane sa Kosova, znači(promena vlasti), jer su nezavisna država sa ustavom, skupštinom, izvršnom i sudskom vlašću. Ali za tebe ne znači i ne treba da predstavlja ništa, jer si ništa za njih.

    Poštovanje Redakciji Danasa

    1. Oleg Jovanović:Pa ako je Kosovo nezavisna država, zašto nda traže od Srbije da im tu nezavisnost prizna.

      1. Greška. Ne traži ona priznanje od Srbije, nego bi sa tim dogovorom izbegli veto Rusije i Kine. Znajte da ni tih dvoje neće dugo držati taj stav. Čim njima ponudi zapad nešto dobro za njih, prestaje i davanje veta. Dovoljno je da amerikanci izjave da je Tajvan kineski i Krim ruski, nema više nikakvog veta, a Srbija ostaje još praznijih ruku.

  2. ‘separatista’“ ovaj termin je star 40 godina, cevjek zivi na nekom paralenom rialitetu ili se zaglavio u hodnicima vremena.

  3. Nažalost doći će neki istomišljenici koji neće pomeriti priču ni korak ka rešenju. Mada nada nam ostaje da će ipak neke promene biti.

  4. Srbima je svejedno ko ce biti na vlasti u Pristini,jer ce svaka vlast prema njima primenjivati govor nasilja i mrznje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.