Đurić: Pustite Srbe ili kraj dijaloga

Ostavite komentar


  1. Eeeee,ako ih ti poznajes onda mora da su dobri i posteni,najposteniji!Uzgred,kako to da ih bas svu petoricu licno poznajes?!?5/5,sto bi rekli.

  2. Zašto ste nastavili dijalog u Briselu, a nije nađen ubica g.Olivera Ivanovića?

  3. On je baš ozbiljno looood…
    Ono,kao, boli nas uvo za dijalog-njima treba a mi im činimo.

  4. Ovog puta mora ostro da se reaguje, jer nije u redu da konstantno rade protiv zakona i vrse nasilje, ovo jeste vid nasilja.EU bi takodje trebala da reaguje i to hitno.

  5. Zašto bi Albanci učestvovali u tom beskrajnom dijalogu kad ne moraju ? Uokviriće državnost i formirati vojsku uz podršku NATO i SAD. Dačić će moći da nastavi da šeta po Okeaniji i Africi i traži povlačeje priznanja Kosova, Đurić i Vulin da prete, Vučić da priča sve veće i veće besmislice…nikoga to na zapadu više ne zanima.

  6. Ne znam kako ce oni odreagovati na pretnje, tj koliko je dobro za nas da pretimo i da zaustavljamo dijalog…

  7. Sta je bre ovo ko zna vec koj put prekidate „diologa“
    Pa nas pita idu tamo thaqi i vucic
    na (amini syret) turka fraza za bezveze inace bice Kako America kaze.

  8. Napuštanje pripadnika policije,sada hapšenje,jasni su signali da se traži razlog da se razgovori prekinu i da se zadrži postojeće stanje,to je uvek moguće i ne treba velika pamet,ni ubačeni ljudi sa strane.Mogu odmah da se prekinu i razgovori o pristupanju EU i to se provocira?

  9. Srbija je sada jasna i odlučna a Albanci neka vide šta će da rade i da li su u pravu što su hapsili Srbe sa Kosova.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.