Đurić: Srbija zainteresovana za kompromis

Ostavite komentar


  1. Srbija je uvek zainteresovana za kompromis…samo druga strana nikako da se osvesti!

  2. Nadamo se da ce neko da ceni ono sto mi hocemo mirnim putem da resimo problem i kroz dijalog.

    1. Mirnim putem hoćemo mi albanci da rešavamo problem medju srba i albanaca poštovana Jovana ali , srpski zvanicnici koji danas vode srpsku politiku drugacije govore pred srpsku javnost a drugacije direktive daju srbima na Kosovu . Nema nista od toga sto ti čuješ za Kosovo u Beogradu . Sve su same laži i obmane javnosti. U stvari , ono sto tvoji zvanicnici i političari kazu, da znaš da je to suprotno od istine

  3. Srbija odnosno predsednik Vučić se zalažu za trajan mir i stabilnost u regionu,samo sami bez pomoć jakih sila kao što su Kina,Rusija mi ne možemo da rešimo problem Kosova.

Ostavite komentar


Politika

EU kao Vučićev "bankomat" 10

EU kao Vučićev „bankomat“

Tema Mosta Radija Slobodna Evropa bila je kako predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uspeva da dve godine nakon ruske agresije na Ukrajinu i dalje sedi na dve stolice - jednoj zapadnoj, drugoj ruskoj i kineskoj.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.