Đurić: Srpski narod na Kosovu je osramoćen ponašanjem Marinike Tepić

Ostavite komentar


    1. Nas obične i slobodomisleće ljude je sramota ove pošasne sekte snosovskih skakavaca. Zato podrška hrabrom Mariniki na raskrinkavanju ovih hulja i licemera koji su zarobili našu Srbiju.

  1. Mene je kao građanina sramota što živim u zemlji u kojoj Marko Đurić obavlja javnu funkciju na mestu visokog državnog činovnika. Kakve li su karikature tek oni kojima je ovakav lik nadređen!?

    1. KAO RADOS LJUSIC ZASTO U PRGOVORIMA SA ALBANCIMA NIKAD NE UCESTVUJE NEKO OD LJUDI KOJI ZIVE TAMO??????

  2. Izjava poslanice Marinke Tepic pokazuje (sto potvrdjuje i uspavani M.Djuric)
    da politicari iz Beograda funkcionisu poput mafijaske hobotnice, ciji kraci su po Srbiji i tkz srpskim zemljama, severu Kosova, Crnoj Gori i Bosni odn
    Banja Luckom entitetu. Jedan krak prekines oktopadu,drugi autmatski nikne. I tako je zadnjih decenija….dok svi ne pocrkaju..

    1. U tim „tkz“ srpskim zemljama Srbi žive od pamtiveka. Nije istorija počela 29.11.1943.

  3. Ti si nacionalna sramota..I Ja te se licno veoma stidim. Stidim se I onoga sto radis I onoga sto govoris..I stidim se takodje I vrhovnog psihopate…jer on ni zasluzuje drugo nego da ga se stidim….Stidim se ovoga u sta ste zemlju pretvoroli nezasiti idioti…Ti si obicna klepetusa…

  4. Pa jasno, stide se Marinike koja nista protiv zakona ne radi, ali se zato ne stide ovih koji ih pljackaju i zamajavaju. Ovih koji tebe postave da im ti odlucujes o sudbini. Kako znamo cega da se stidimo, tako i prolazimo. Stidimo se normalnih stvari, a ponosimo se nenormalnim.

  5. Nakon sto je uvezbao crtanje na vozu, najveci tapsac u novijoj srpskoj istoriji sada se okrenuo crtanju meta. Samo napred, Marinika, nece im proci!

  6. Ako je Marinika nešto slagala zašto je „direktor“ ne tuži nezavisnom srpskom sudstvu ?

  7. Nas obične i slobodomisleće ljude je sramota ove pošasne sekte snosovskih skakavaca. Zato podrška hrabroj Mariniki na raskrinkavanju ovih hulja i licemera koji su zarobili našu Srbiju.

  8. Vi Đuriću Marko ,brkate događaje i učesnike .
    Zar se moralno usuđujete da branite I.Dačića…, koji bi bio svuda u svetu sem trenutno u Srbiji predmet podsmeha da se nalazi takav čovek na mestu ministra , svuda u
    svetu važnog ministarstva .???!

Ostavite komentar


Politika

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje 8

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje

Na poziv predsednice Skupštine Srbije, a u okviru dijaloga o poboljšanju izbornih uslova, poslaničke grupe razgovarale su sa predstavnicima rukovodstava javnih servisa RTS i RTV. Generalni direktor RTV-a Goran Karadžić za N1 kaže da na sastanku nisu čuli ništa novo iz plejade zamerki, koje su stalno prisutne kada je o javnim servisima reč.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.