Đuričko: Ovo je diktatura

Ostavite komentar


  1. Ti li si glumac? Što ne glumiš nego te Janković vuče za nos? Ajde opasuljise jadan.

  2. Da je ovo diktatura ne bi ti uspeo reč da kažeš, kamolio govore da držiš. #foliranje

  3. Sto se doticni gospodin ne vrati malo u proslost i ko je doprineo svemu ovome da dodje do ovoga i ko nam je pozatvarao fabrike,a sad naziva nekom diktaturom i smeta mu SNS-ka .Tad Vucic nije bio na celu drzave,radili su za sebe i sve upropastili.

  4. Ovo je visi oblik diktature odnosno tzv. okupacija iznutra. Zato je ovi jadni ljudi ne vide, nek im je prosto.

  5. Negde sam procitala da botovi imsju bonuse ako udju u prepucavanje u komentarima. Zato vas molim da ne odgovarate na ove gluposti. Jednostavno ignorisite.

  6. Jako lepo objašnjeno, precizno u srž problema.
    Narod nije ponosan nego gladan.

  7. Naravno da botovi imaju bonuse za ostavljanje komentara! To toliko daleko ide da imaju bodovanje na nedeljnom nivou, na nivou opstine i nivou grada! Najvise bodova imaju za komentare preko tvitera? Kako znam sve ovo? Osoba meni bliska je zaposlena oreko stranke, na visoko pozicioniranom je mestu, bez obzira na dugogodisnje otaljavanje fakulteta. Tako da ovo je za njih nacin da dodju do jeftinih poena, a kasnije i do posla. A vi deco ucite, zavrsavajte studije na vreme…

  8. Neki dan je sociolog Jovo Bakic rekao nesto prilicno zanimljivo na protestu: u smislu da Vucic pere novac od prodaje droge i da (s tim u vezi valjda) nesto manipulise sa U.A.Emiratima. Ako je to tacno, onda svakako ima mnogo razloga da se intervjuise g. Bakic pa da i obicna srpska javnost (ukljucujuci i Vuciceve glasace) sazna nesto vise o tim poslovima koordinatora sluzbi bezbednosti u Srbiji.

    1. Toliko ove ulizice ovog bizgova plivaju u govnima,da jedva cekam da kada ova bagra ode sa vlasti,uMu kofe i na sred trga pocnu da se peru od govana,da vidim na koji nacin ce to uraditi.
      Sto se tice starih vlasti to je stoka druge vrste.
      A vi bedo sto svakoj vlasti aminujete,za baksis ili obecani posao,voleo bih da za vas Dante osmisli poseban krug pakla,gde bi stalno oko vas bili cmarovi u koje bi morali da ulazite non stop.
      Crvi !!!

  9. Svako ima pravo na svoje misljenje, cak i kada nije u pravu kao Vi gdine Djuricko.

  10. Sendvicari,imate svu vlast u drzavi a smarate po portalima ko sumanuti! Ima li tu zdravog razuma? Sto ne uzivate u reformama i raju na zemlji pod Vucicem? Diktatura neg““ sta! Srecom pa Danas,Vreme i N1 ne mogu da ugase a bilo je pokusaja! Diktatura po definiciji. Mislim,Vucic i demokratija smesno. Taj zna samo da huska narod i stvara tenzije. Takav je,jos iz ““90tih

  11. Ajte botovi, kazete koji je glumac Djuričko? Pa verovatno.mogo bolji i poznatiji od onih koji podrzavaju vaseg dzelata. Prodane duse jedne. Kakvi su mu pratioci na skupovima (ceca, samardzic) ne moze se ocekivati da glasači budu normalni.

  12. Веома је жалосно када видим овакве коментаре типа " Ti li si glumac? Što ne glumiš nego te Janković vuče za nos? ". То је само одраз психосоцијалне дезинтеграције. Када је неком нормално да се дели по странкама и да тако на малоуман начин покушаваа да се одбрани од слободе говора, то говори о њима самима. Драго ми је што још увек има здравог разума у Србији као Никола. Има нас и нећемо да ћутимо.

  13. Ђуричко, из Земље крви и меда… Гојко -Сиса који се никада се неће најести, да живи још милион живота….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.