Đuričko: Uzmite sudbinu u svoje ruke 1Foto: Youtube

Kandidat za odbornika liste „Dragan Đilas – Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju“ i član političkog saveta Pokreta slobodnih građana Nikola Đuričko poručio je u razgovoru sa mladima da ne dozvole da drugi odlučuju o njihovoj sudbini i da glasaju 4. marta.

On je dodao da mladi često neće da glasaju jer im se, kako je rekao, ne dopada političa punuda, šaljivo upoređujući izbore sa „igrankom“.

To bi bilo kao da si na igranci i kažeš nema nijedna devojka koja meni odgovora. Nemojte imati takav pristup i nemojte da drugi odlučuju o vašoj sudbini, rekao je Đuričko.

On je objasnio da je njegova obaveza kao javne ličnosti da iznese svoje mišljenje i zbog toga ne ćuti, kao što nije ćutao ni za vreme diktature Slobodana Miloševića, iako su svi govorili da ga je nemoguće skinuti s vlasti.

Slobu smo pobedili olovkom. Otišli smo na izbore i zaokružili nekoga ko nije bio on. Jednu strašnu torturu već smo doživeli, a vrlo brzo smo opet skliznuli u neku diktaturu, u obožavanje ličnosti i diktat jedne partije, ali mislim da ćemo ih opet pobediti olovkom, kazao je Đuričko.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari