Dobrica Veselinović o povlačenju Miketića iz trke za odbornika: Verujem da će učiniti ono što je najbolje za zajedničku stvar 1foto (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIĆ)

Verujem da će kolega Miketić pokazati veliku dozu odgovornosti, jer ovde je stvar mnogo veća, ulog je promena u Beogradu, kaže za Danas DobricaVeselinović, nosilac liste „Srbija protiv nasilja“ na izborima u Beogradu.

Đorđe Miketić, funkcioner stranke Zajedno, odlučio je danas da se povuče iz kampanje ove liste,  jer, kako nam je rekao, mora da zaštiti porodicu, vodi pravnu borbu i ne dozvoli da ovo blaćenje ugrozi pobedničku kampanju.

On nije naveo da li će se povući i sa beogradske izborne liste na kojoj je kandidat za odbornika.

„Verujem da će kolega Miketić pokazati veliku dozu odgovornosti, jer ovde je stvar mnogo veća, ulog je promena u Beogradu, time treba da se vodimo. Verujem da će učiniti ono što je najbolje za zajedničku stvar, a zajednička stvar je Srbija protiv nasilja“, kazao je Veselinović za Danas, upitan da li on kao nosilac liste smatra da Miketić treba da se povuče.

Prethodno je, Vladimir Obradović, kandidat „Srbija protiv nasilja“ za gradonačelnika Beograda, saopštio da se Miketić povlači iz kampanje, a da će tek biti odlučeno da li će ostati na toj listi.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari