Miketić potvrdio za Danas da se povlači iz kampanje 1foto (BETAPHOTO/MEDIJA CENTAR BEOGRAD)

Đorđe Miketić, iz stranke Zajedno, potvrdio je za Danas da će se povući iz izborne kampanje.

„Pomeram se iz kampanje jer moram da zaštitim porodicu, vodim pravnu borbu i da ne dozvolim da ovo blaćenje ugrozi pobedničku kampanju“, rekao je Miketić za Danas.

Prethodno je kandidat za gradonačelnika Beograda liste „Srbija protiv nasilja“ Vladimir Obradović izjavio je da se kandidat za odbornika te liste Đorđe Miketić, nakon što je objavljen njegov privatni snimak, povukao iz izborne kampanje, a da će tek biti odlučeno da li će ostati na toj listi.

Miketić se sada obratio javnosti nizom objava na platformi Iks (bivši Tviter), u kojima poručuje da je sada najvažnije da opozicija pobedi režim:

1)Glavni napadi na mene dolaze od Dragana J. Vučićevića i Nebojše Krstića. Oni traže da se povučem iz kampanje za izbore. Sada je jasno da je to glavni cilj Aleksandra Vučića od samog početka. Oni su samo, izvođači prljavih radova.

2) Neću priuštiti zadovoljstvo Vučiću da me ućutka. Nisam pristao na njegove ucene i nisam se uplašio. Sada je vreme da branim svoju porodicu i sebe. U toj borbi nema povlačenja.
U sledećim danima ću se baviti pravnom borbom i tužbama za sve laži i nameštaljke koje mi …
3)… se pakuju preko režimskih tabloida i Vučićevih trbuhozboraca, a ne kampanjom.
Na kraju, neću dozvoliti Vučiću da ugrozi pobedničku kampanju za oslobođenje našeg Beograda.
Zahvalan sam na podršci koalicionim partnerima, i uradiću sve da se u fokus kampanje vrate …
4) naše odlične ideje kako da se poboljša život građana. Jer kampanja se vodi idejama, a ne podmetanjem političkim protivnicima zloupotrebljavajući državne resurse i televizije sa nacionalnom frekvencijom.
Sada je najbitnija pobeda u Beogradu, a ja za pobedu igram.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari