Dodik: Ako Kosovo uđe u UN, RS traži isto

Ostavite komentar


  1. 95 ste dali krajinu da bi naselili Kosovo a sada Kosovo da bi dobili RS… Denis Macanovic Denis Macanovic Moja nejveća zamerka Proleteru je upravo nemanje modela za slaganje robe u rafovima. Svaka radnja ima svoj koncept, za razliku od velikih marketa gde su sve iste. To igramo se trgovine važi ali za mali broj njih, tržište je surovo. Uglavnom je većina malih radnji klimatizovana, opremljena i snabdevena. Ja kupujem u radnjama oko plavog mosta i uvek se pokajem kada umesto njih okrenem ka Proleteru “mudra“ politika kada bi se samo vi pitali.

  2. Dodiku bi bilo dobro da shvati da svaki pokusaj ustanovljavanja SR kao „drzave“ znaci automatsko gasenje Dejtonskog sporazuma koji jasno definise tu tvorevinu kao obican „entitet.“ Sto za sobom povlaci i prestanak postojanja granica koje su takodje deo tog sporazuma. A svi znamo kako bi se to zavrsilo za „drzavu“ na koju ceo svet i dalje gleda kao genocidnu tvorevinu.

  3. Ko god u politici hoce da trguje,uvek se sapne.Dosta je ratova i nepromisljenih izjava,za rad kojeg politickog poena.Niti kosovo bez dogovora nece u UN,niti da ode ovaj nebi trazio nista.Dosta dizanje panike medju narodom.

  4. Bas tako.. zasto bi KiM treba da ima razliciti status od Republike Srpske.. I isto ukidamo granice ko sto prete Albanci.. mi nista ne zapocinjemo, ali da se branimo moramo.. ovo je posledica uzroka koji stvaraju Albanci..

  5. Ima jedna razlika, RS je počinilac genocida, a na Kosovu je izvšeno etničko čiščenje i prognano 900.000. stanovnika, poslije ogromnih zločina i razaranja.
    Šta Dodik misli o Vojvodini i Sandžaku. Nije to nikad bila prirodna teritorija Srbije.

  6. Dodik se zanosi, neka se ne vezuje za nas, to sto se sljamci uz Vucica ne znaci da cemo opet „placati“ za ono sto se desi u BIH.NASA DECA NECE UCESTVOVATI VISE NIKAD NA TUDJIM PROSTORIMA!
    Uostalom sam Vucic je rekao da postuje celovitost BIH!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.