Dodik dobio novu pozivnicu za inauguraciju Trampa

Ostavite komentar


  1. Да ли је рекао нешто што није тачно!

  2. "Sister Cities Internationl" organizacija nije dio orgnaoizacije za inauguraciju amerckih predsjednika. Ona organizuje ovakve veceri nezavisno od predjednika SAD. Cijena je $250 za veceru, a za VIP Prijem $100. Svak moze da reservise, skoro bez ogranicenja. Znaci, g. Dodika je mogao da pozove ko god, ako je uplatio $250. Na listi "Pocasnih Domacina" nema Dodika. Sa Balkana je slovenacki ambasador Dr. Bozo Cerar i is BH Haris Hrle.

  3. " Dodik dobio novu pozivnicu od Trampa"……..waaooo……Tramp je njegov obozavalac….toliko ga voli da ga poziva 2 puta……:-)

  4. Najbolje bi bilo da Putin "posalje pozivnicu" Dodiku za inauguraciju i tamo ga zadrzi do daljnjega. Bosna bi odredeno vreme odahnula bez ove sirovine iz Laktasa.

  5. Postavljeno pitanje nekorektno i besmisleno. Pitanje može da bude: „ Da li ste zabrinuti zbog narastanja socijalnih tenzija i kako mislite da se sa tim izborite u sledećoj godini?“

  6. Jos samo da Ambasada izda diplomatsku vizu sa diplomstskim pasosem, i da mu ga urucii 9 Januara!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.