Dodik dobio novu pozivnicu za inauguraciju Trampa 1

Predsednik Republike Srspke Milorad Dodik dobio je još jedan u nizu poziva za
svečanosti povodom inauguracije novog američkog predsednika Donalda Trampa, javlja RTRS.

U pozivu, koji je uputio predsedavajući Organizacije Sister Sitis Internešnl Stiven Ti Kvigli, Dodik je pozvan da u svojstvu počasnog domaćina prisustvuje Inauguralnoj gala večeri u Vašingtonu 17. januara, koja će biti održana u sedištu Organizacije Ameriken Stejt Bilding.

„Bilo bi nam drago da nam se pridružite u proslavi ove neverovatne noći inauguracije našeg novog predsednika“, navedeno je u pozivu. Na balu će biti i prva dama Amerike Melanija Tramp.

Inače, predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik sprečio je danas novinarku N1 da
mu postavi pitanje o očekivanjima u 2017. i tu televiziju nazvao „delom revolucije“ i „neprijateljskom televizijom“, prenosi N1 Sarajevo.

Novinarka N1 televizije Snežana Mitrović, nakon svečanog prijema u Banjaluci, je postavila pitanje predsedniku RS: „Da li očekujete da 2017. godina bude godina socijalnih nemira i tenzija?“. Usledio je odgovor Milorada Dodika, kome nije bio prvi put da verbalno napadne novinare te televizije, navodi N1.

„Vaša televizija će učiniti da to tako bude. Vi ste deo revolucije. Vi ste revolucionari. Prošlo je vaše vreme, vi ćete pokušati, ali nećete uspeti. Plašt koji vi sakrivate da ste vi neka objektivna televizija koja radi u interesu javnosti. Vi radite u interesu destabilizacije, a ovaj narod mora znati da je N1 neprijateljska televizija i vi ste neprijatelj“, rekao je Dodik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari