Dodik: Kosovo država u pokušaju, BiH nemoguća država u raspadanju

Ostavite komentar


  1. Kosovo jeste drzava a i BiH ce opstati kao drzava. Jedino sto ce se raspasti i nestatce je genocidne tvorevina.

  2. Da da, lako je bilo vama 90 god. Kad ste pokradali sve oruzje bivse juge. Videcemo ko ce se raspadati i kako.

  3. Oni sovinisti a on kao nije jer jer je kao Srbin pa je tako nesto nemoguce. Nejasno je zasto objavljujete izjave ovakvih tipova vidite li da im je do rata da bi tako legalizovali svoju pljacku kroz poslednjih 30 godina. Ko to jos objavljuje Trampa za mnogo manje smrada kojeg je sirio.

  4. Dodik, isto kao i RS, i vise od toga. Da nije Vucica i para nas poreskih obveznika koje tebi daje da placas tu vestacku tvorevinu, nestala bi „Republika Srpska“ za dva dana, a Kosovo je drzava koju su priznale najvece sile sveta, ako to nisi znao.

  5. Oni koji zagovaraju podjelu Bosne još od Berliskog Kongresa. Oni koji su protjerali oko 500000 Muhamedanaca iz Bosne, na silu oduzeli 1.230.000 hektara plodne zemlje i šuma, gradove i sela. 1918 god Muhamedanci su imali u svojoj svojini 91,1% zemljišta, Pravoslavci 6% i Katolici 2,6%. Iz Srbije( kraljevine SHS) umjesto protjeranih Muhamdanaca, naseljeno je 200000 porodica “ dobrovoljaca”. Takav učinak Kralja Aleksandra je ustvari bio potpuni genocid uz blagoslov sila Atante.

  6. Pitanje? Daje li Dodik ovakve izjave samostalno ili ih predhodno Vucic odobrava. U svakom slucaju to je jedinstven slucaj u svijetu, a vjerovatno i u historiji da Predsjednik tako govori o svojoj zemlji.

  7. Klasicna zamena teza.Kada se povukao turski okupator ,za njim je pobegao i veliki broj poturica, koji su za prelazak u islam ,veru okupatora ,dobili privilegije i te hektare plodne zemlje i sume . Oni koji su cinili „zulum“,a i oni koji su mislili da ce im u Turskoj biti bolje .

  8. Gospodo, svi vi ste obsednuti mržnjom i neznanjem, očito da ne vidite dalje od nosa. Ne samo što Kosovo neće biti država već i njihov mentor SAD ce nestati, vi i dalje sanjate na to imate pravo..

  9. Kada se vracamo unazad zemlja je u ime nacije otimana devedesetih godina, otimana je posle 1945 domacinima u ime socijalne „pravde“, izmedu dva svetska rata „otkupljena“ od veleposednika i delenja sirotinji, a drzava nikad nije do kraja platila vlasnicims otkupljenu zemlju iako je mnogima to bio jedini izvor prihoda, Austrija je tu nesto pokusavala, Turska je imala agrarne reforme ……sve to govori da danas niko nema postene papire o vlasnistvu zemlje. To ni Bog ne zna. Politicari pricaju samo ono sto vecina voli da cuje. Tuga i nepravda na cemu grade karijeru i politiku.

  10. a republika srpska država u nastajanju. teško njenim gradjanima a i nama. to će biti država sa najvećim porastom patriotskog kriminala.

  11. Kosovo je jedina teroristicka nazovi drzava od drzave nema ni d kao ni Bih koju je alija unistio sa idejom islamoteroristicka turska drzava koju niko u Eu ne zeli

Ostavite komentar


Politika

Izborni marketing ili vizionarska ideja za opstanak Starog kontinenta: Šta misle sagovorici Danasa o izjavi Emanuela Makrona da je Evropa smrtna? 10

Izborni marketing ili vizionarska ideja za opstanak Starog kontinenta: Šta misle sagovorici Danasa o izjavi Emanuela Makrona da je Evropa smrtna?

"Ističući da je Evropa smrtna, predsednik Republike Francuske Emanuel Makron je u svom govoru na Sorboni, izabrao da simbolički ukaže na bezbednosni problem koji ima Stari kontinent, ali i da da viziju Evrope koja dolazi posle Pax Americane, odnosno vremena koje bi moglo da nastupi, ukoliko SAD prebace težište vojne bezbednosti kontinenta na same Evropljane.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.