Dodik: Mora se razgovarati o dokumentima britanske vlade o Srebrenici

Ostavite komentar


  1. Postoji odlika suda u Hagu, sa dokazima koji su svakom dostupni na netu. Čak i dokazima koji sudu nisu bili dostupni i učešće Srbije.

    1. Naprangijamo se mi tog suda.Njega nema više i svima je jasna bila svrha njegovog postojanja.Ništa više nije kao što je bilo.Rusija ja stala na noge i karte su podjeljenje podjednako.Britanci su otvorili arhive i čućeš još kako nema ni traga od pripremljenog zločina …

      1. Negirat ces ti jos sto godina…mozda neki preokret…neka nova fantazija ce te spasit!!

      2. Ovaj „Hamo“, kao i njegovi sunarodnici, nikada nece shvatiti, da Haske presude, kod vecine Srba /izuzimam placenike i petu kolonu/, imaju manju vrednost nego korisceni toalet papir. Taj sud je imao sanse da bude sud u pravom smislu te reci, a ne okupljena rulja necasnih, ljigavih ljudi, koji su predstavljali poslednji moralni sljam, spreman da proda, ne samo pravo i pravdu, nego i sebe, za novac. Po obavljanju inkvizicijskih presuda unapred osidjenom narodu. Hamo ne shvata da su ovakvim sudjenjem samo doprineli koheziji srpskog naroda. Siguran sam, da bi se kod neke objektivne ankete barem 90% Srba izjasnilo da Haski sud nije bio sud vec placenicka banda u rukama najvece svetske ssile i ucesnika u ratovima na Balkanu odnosno SAD.

    2. Potpuno tačno ja kao Srbin to potvrđujem.Početak rata je uradila UDBA jer njihov Sloba 90 godine nije mogai postati predsednik SFRJ (u to vreme na RTSu išla emisija da pošto je Tito bio Hrvat,sad je red da Srbin bude predsednik.Kad mu je taj plan propao kandidovao se za predsednika SIVa(vlada SFRJ) kad ga je pobedio Ante Marković.Onda su počeli tkzv mitinzi istine,rušenje vlasti u CG,KiM,Vijvidini,pokušaj rušenja u Sloveniji,kasnije i u Hrvatskoj.UDBA je sve rukovodila,stvorila Tuđmana u to vreme 70% Hrvata nije znala za njega,stvirila Aliju za kojeg isto nisu znali bošnjaci.JNA umesto da brani sva mesta je nairužavala jedne i pomagala ih je.Ja kao rezervista bio u „ratu“. Ceo artiljerijski divizion iz Novog Sada doneo tenkove i topove u Hrvatsku.Posle kod povlačenja sva municija,tenkovi,topovi,sva tehnika je data teroristima tkzv samo proglašene Krajine.Mi došli sa ogromnom tehnikom a vratli se i bez ličnog naoružanja.

  2. Mora da razgovarate sa EU dok jos imate i to stanovnistva,vecinom,nazalost,na rubu siromastva.Ceo zivot se bavite glupostima a deca vam pobegose,gospodine Dodik.

    1. Da li bi decu trebali da predamp muslimanima da bi nam ostala?! Pretpostavljam da se, zbog silnog ekonomskog i svakog drugog napretka, u Muslimansko-hrvatsku federaciju stanovnistvo masovno doseljava, zar ne?

  3. Dragi nas Ogi, ne pomazu nam nase bolesne lazi i samoobmane. Jadni smo. Svet zna sta smo cinili 90-tih. Stidim se i ne smem reci ko sam jer Haski Tribunal je svima obelodanjivao presude.

  4. Ili o smeni Karadžićeve vlasti i divođenja tebe,i o glasanju U Srbiji i tkzv RS.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.