Dodik: Svaka čast Vučiću na jedinstvu Srbije

Ostavite komentar


  1. Svaka cast i hvala i na onim novcima sto malo, malo pa im dobaci kao „pomoc Republici Srpskoj“.

    1. Dodik je mirodjija svakoj corbi koja se odrzi u Beogradu. Valjda je ovaj put dosao.da naplati kiriju od onih koji stanuju u njegovoj vili na Dedinju.

    1. Naj veći uspeh Aleksandra Vučića su: Pink, Informer, Alo, Dnevni Telegraf, Kurir, Hepy sa Milomirom Marićem i RTS koji je stavio pod svoju šapu. Nemojte misliti da su svi stanovnici Srbije polupismeni ili nepismeni.

    2. Marija@, bravo!
      Da dodam: pošto znam da Dodo nije glup, ostaje da je bezobrazan ovako šta da izjavi!
      Svi njegovi današnji govornici su sumnjive osobe, čak i onaj Makedonac s Košara.
      Ogromno je nedostajao Julin, da se onako poput Musolinija isprsi, zsbaci glavu unatrag, skupi usta i obrve i značajno zagleda u daljinu.
      Ipak je on školovani vojnik, TRI DANA nisu malo.
      Ostali, sem Mađara, su se revnosno utrkivali u pljuvanju po „njima“, tj po nama – po tri četvrtine naroda. I zevzeci bestidno čavrljaju, poput genija Doda, o nekom jedinstvu.
      Ne, AV i bratija nisu NAŠI, eno im Čeda, Čanak, Šešelj…

      1. Zasto mesate Cedu i Canka sa AV. AV je Seseljeva kopija i on njegova.

  2. Kakvo jedinstvo pominješ Milorade. Vučić, kao dobar učenik Šešelja već tridesetak godina razjedinjuje srbe. Gde god su pomagali i „ujedinjavali“ srbe posle toga ih je bilo manje. Neki izgiboše, a većina se odseli nemajući drugi način da pobegne od takve „pomoći“. i „ujedinjavanja“.

  3. 7500 ljudi u zimskim jaknama plafon. Još ovih 100-150 sto mašu zastavama zauzimaju bar 20 kvadratnih metara svaki pa zato deluje da ih ima više. Da ne pričam jos da sendviči goje pa svaka osoba zauzima mesta za bar 2-3 osobe.

  4. Sto rece moja cerka Ljubica od 7 miliona stanovnika Srbije, 1900 000 Vojvodine i 700 hiljada Srba sa Kosova juce su bili BAS SVI KOJI VOLE VUCICA, ako izuzmemo da su dobrim delim naterani da dodju kao ovce u tor.Meni se cini da ih nije bilo 120 000 uprkos konvojima autobusa placenih od naseg novca, uprkos sendvicima, i kinti, ali ‘ajde neka je bilo i 120 000..zdravih, bez noge, bez mozga, starih, mladih..kakvih god.Dakle ostalih kad se od 9.600 000 oduzme 120 000, dakle ostalih 9 480 000 su protiv ovog sistema i protiv Vucica….ZIVELI.
    CISTA MATEMATIKA

  5. Malo mi je čudno da neke komentare prvo objavite…pa ih posle skinete. Jel to neka naknadna procena? Niti je ovo demokratska vlast, niti ste vi beznačajno glasilo (kao Informer ili Alo). Zbog toga bi neke neprijatne, ali tačne kvalifikacije, trebalo da budu dozvoljene. Posebno ona o fašističkom karakteru ove vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.