Dok su se radovali što su ušli u parlament, zaista sam pomislio – ne znate šta vas tu čeka: Žarko Korać o novom sazivu Skupštine

Ostavite komentar


  1. Čovek učesnik 5okt revolucije a nije izašao pred lice pravde, nema dalje

  2. Apsolutno treba verovati profesoru. Od nečega mora da se živi i profesor je sa mladima SNS (SAMO JEDNOM) podelio svoje znanje.

  3. Narodna skupština je pretvorena u nešto nalik Hitlerovom Rajhstagu! Gde je tako brzo izvitoperio taj navodno slobodarski i demokratski duh Srbije, ako ga je ikada i bilo?

  4. Žarko Korać I ekipa su pogrešili što nisu izvršili lustraciju I nacionalističke stranke( Radikale I SPS) stavili van zakona I ući u ozbiljne reforme. Ovako , dobili smo ovo što trpimo I trpećemo.

  5. Voleo bih da znam,a vjerujem i mnogi, šta si ti uradio za 12 godina vladavine DOSA a da je narod imao konkretne vajde….

  6. Kooooonačno…komentar psihologa g. Koraća.
    Još jedva čekamo komentar g Protića, a onda na kraju prof. g. Pajtića.

  7. Гласао сам за вас и промене у држави,а ви сте уништили Србију.

  8. Zašto nije suđeno izdajnicima i izvođačima. 5 oktobra, pa da lepo vise na terazijama

Ostavite komentar


Politika

Narodna stranka na beogradske izbore izlazi na listi „Narodna lista – ključ za pobedu – Narodna stranka – Nova Srbija – Pokret Živim za Srbiju“ 10

Narodna stranka na beogradske izbore izlazi na listi „Narodna lista – ključ za pobedu – Narodna stranka – Nova Srbija – Pokret Živim za Srbiju“

Predsednik Narodne stranke Vladimir Gajić izjavio je da će Narodna stranka na beogradskim izborima nastupiti na listi „Narodna lista – ključ za pobedu – Narodna stranka – Nova Srbija – Pokret Živim za Srbiju“ i da u centralnim i prigradskim opštinama Beograda počinje prikupljanje potpisa podrške građana toj listi, saopšteno je iz te partije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.