Doskorašnji direktor BIA Vulin položio venac na Miloševićev grob 1Foto: Printskrin/Pokret socijalista

Doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin povodom godišnjice smrti Slobodana Miloševića položio je venac na njegov grob u Požarevcu.

U saopštenju objavljenom na sajtu PS tim povodom navodi se da ideje slobodne Srbije nisu umrle sa Miloševićem, iako je za ideju slobodne Srbije, Milošević živeo.

„U vremenu u kome je živeo, politika Slobodana Miloševića je bila jedina moguća, a i danas je jedina ispravna. Ideje slobodne Srbije nisu umrle sa Slobodanom Miloševićem, iako je za ideju slobodne Srbije, Slobodan Milošević živeo. Ni jedan prijatelj Slobodana Miloševića nije bio neprijatelji Srbije, ali ni jedan neprijatelji Slobodana Miloševića nije bio prijatelj Srbije“, poručio je Vulin koji je odao poštu bivšem predsedniku Srbije i SR Jugoslavije, navodi se.

Vulin je položio venac na grob Slobodana Miloševića u Požarevcu u pratnji funkcionera i članova Pokreta socijalista, dodaje se.

Slobodan Milošević, bivši predsednik Srbije i Savezne Republike Jugoslavije, umro je na današnji dan pre osamnaest godina, 11. marta 2006. godine, u Hagu.

Poštu su danas odali i predstavnici Srpske radikalne stranke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari