„Došli smo do dna i nešto moramo da promenimo“: Šta su građani na protestu „Srbija protiv nasilja“ rekli za Index.hr?

Ostavite komentar


  1. Svaka čast svim hrabrim ljudima na protestima, vi ste pravi junaci. Svi imaju pravo na normalan život bez straha, ucena i pritisaka. Nadam se da će vam se sve želje ostvariti, a za početak ovi sasvim razumni zahtevi…

  2. Możda ukidanje Pinka i happy televizije nije u potpunosti izvodljivo iako treba svakako insistirati da poštuju novinarski kodeks, ali to mogu da budu mesta u kojima je neki kompromis moguć? Bojim se da veliki broj ljudi koji to gleda neće biti zadovoljni odlukom. Međutim, svakako da N1 i Nova S zaslužuju nacionalne frekvencije: sloboda govora jeste jedna od ključnih tačaka EU integracija.

Ostavite komentar


Politika

Petković tvrdi nije bilo dinara, a Kosovska policija: Skoro 75 miliona dinara, 1.6 miliona evra… 9

Petković tvrdi nije bilo dinara, a Kosovska policija: Skoro 75 miliona dinara, 1.6 miliona evra…

Oko 1.6 miliona evra, oko 74 miliona i 700 hiljada dinara, oko 19 hiljada i 500 franaka, oko 13 hiljada američkih dolara uz 40 australijskih dolara i dokumentaciju – zaplenjeno je u sinhronoj akciji Kosovske policije i kosovske poreske službe danas na severu Kosova. Istovremeno zatvoreno je 5 filijala Poštanske štedionice i Uprava za trezor Ministarstva Republike Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.