Dosta je bilo ove nedelje treba da održi osnivačku skupštinu

* Prikupljeno 10.000 potpisa, a sakuplja se i rezerva * DJB: Naš protivnik je predsednik SNS-a, cilj je pobeda na izborima i svi potezi, uključujući i termine održavanja skupština, podređeni su tome
Izjašnjavanje premijera o predsedničkom kandidatu pomerilo i osnivanje stranke Saše Radulovića

Ostavite komentar


  1. Sa organizacijom kontrolora zajedno sa ostalim strankama opozicije i NVO mora se krenuti što pre….prošla krađa im je upela, na narednim izborima će biti još masovnija…
    Korak po korak….pobeda.

  2. Još uvek nije prikupljeno 10.000 potpisa za osnivanje stranke, zato se prolongira osnivačka skupština.

  3. Au čoveče, ovi su neviđeni. Pa reci lepo ljudski, nismo skupili potpise još uvek, precenili smo se najavom da ćemo već u januaru prerasti u stranku, izvuci pouke i nemoj više tako olako da tvrdiš neke stvari.

    Ali ne, zašto to kad možemo da bacimo očitu laž, ču molim te, odlažu osnivačku skupštinu jer čekaju Vučića, pa ovaj Radulović stvarno nije uravnotežen čovek.

  4. Pre neki dan sam obećao ženi da ću danas ići u "Tempo" u nabavku.
    Ona napravila spisak.
    Ja se predomislio i obavestio je da u "Tempo" ne idem dok se premijer Srbije Aleksandar Vučić ne izjasni o predsedničkom kandidatu vlasti i tome hoće li biti ili ne parlamentarnih izbora.

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.