Dosta je bilo proglasilo listu "Upalimo svetlo za izbore u Majdanpeku" 1Foto: Dosta je bilo

Opštinska izborna komisija usvojila je danas listu Dosta je bilo – Upalimo svetlo pod brojem sedam, za lokalne izbore u Majdanpeku koji se održavaju 2. septembra, saopštila su iz tog pokreta.

Nosilac liste je Majdanpečanka i profesorka engleskog jezika Višnja Martinović.

Dosta je bilo na ove izbore izlazi samostalno, uz podršku Udruženja građana “Srbijanski Vlasi” na čelu sa Zoranom Jankovićem.

Majdanpek je gustom mraku, navode iz Dosta je bilo i dodaju da je grad koji je nekad imao 15.000 stanovnika i čiji je rudnik zarađivao milijarde dolara, danas pusta ljuštura.

Građani Majdanpeka jedva sastavljaju kraj s krajem, jer je partokratija iz grada izvukla i pojela sav novac koji su oni godinama zarađivali, a mladi beže u inostranstvo u potrazi za perspektivom i dostojanstvenim životom, navodi se u saopštenju.

Dodaju da je uprkos već uobičajenim pretnjama, ucenama i pritiscima koji su zaštitni znak aktivnosti SNSa pred svake izbore, DJB okupio tim neustrašivih i nepotkupljivih ljudi, spremnih da se suprotstave destruktivnoj mašineriji vladajuće koalicije.

Pred birače u Majdanpeku DJB izlazi sa planom hvatanja u koštac s lokalnim problemima, predstavljajući retku opozicionu opciju koja je odolela partokratskim iskušenjima u poslednje četiri godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari