Dosta je bilo: Sud oborio listu Suverenisti zbog znaka navoda

Ostavite komentar


  1. Šta ste očekivali, Raduloviću? Dve godine unazad „trubim“ da je besmisleno izlaziti na ovakve izbore a vi (mislio sam da ste pametniji) još ne shvatate ili…..

  2. Sa ovim covekom koji nije registrovao stranku vec osam godina, uvek mu fali jedan papir samo steta i sada ce da se gura u BOJKOT.

  3. Batali Radulovicu tuzilastvo i sud To je gublje je vremena! Slicna nepravda je ucinjena u Sapcu grupi gradjana „Posteno…“.Idi na sajt Upravnig suda, pa procitaj presudu . Mi idemo na Ustavni sud i podnecemo ustavnu zalbu zbog povrede prava na pravicno sudjenje u vezi povrede Ustavom garantovanog izbornog prava. Mozemo se cuti i videti, posto imas svoj odbor i u Sapcu.

  4. Opšte poznata činjenica je da su sudije uglavnom nepismene. Odluke su im političke, a umesto njih pišu robovi saradnici. Upravni sud je pravi egzamplar po tom pitanju. Perjanica nepismenosti. Zato me ne čudi što ne znaju pravopis. Pravosuđe je u rasulu u stručnom smislu. Radulović je u pravu.

  5. Vi niste shvatili da je (((globalista))) fasisticki naziv za Jevreja? Nemojte glasati za fastiste, dovoljno smo zla videli za zadnjih 30 godina.

  6. DJB ce uci u Skupstinu Srbije. Insistirace da nastale afere dobiju sudski epilog, da kriminalci zaglave zatvore, a da gradjani pocnu slobodno da zive. Nece par strasljivih sudija promeniti nasu zelju za slobodom. Samo napred jer, Dosta je bilo!

  7. U svemiru ( blizu planete zemlje i na njoj ) je u toku borba protiv tamnog tima koji zavrsava poslove decenijama ali tome je dosao kraj. Da se prilagodi citaocima: tamnom timu pripadaju: manji broj arkona ( pripadaju jezuitskim krugovima ), velika grupa drakosa ( pripadaji bankarskim iluminatima gde su integrisani i oni kod nas koji su pokrali banke u drzavnom i drustvenom vlasnistvu ) – koji finansiraju svo zlo u svim zemljama na planeti, hiljade reptila i veliki broj ameba u vidu elementarnih bica. Trenutno se vodi veliki rat na etericnom i nizem astralnom planu. Na planeti zemlji brzo ce gore navedeni biti unisteni od svetlosnih ratnika kojima su dostupne sve istine u vezi onih koji ce nestati sa scene. Operacija se u Galaktickoj federaciji zove
    “ Pandora „. Sve sto je nastalo lazno i neiskreno se blokira na razne nacine. Relacija Obradovic – Aleckovic je tamna.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.