„Nećemo dati podršku niškoj SNS“: Direktor Kardiohirurgije dr Dragan Milić o reakcijama na najavu ulaska u politiku

Ostavite komentar


  1. Srbija je prcija Beograda i Novog Sada. Ime koje lebdi na usnama samo kada je utakmica. A koju su zatrli sopstveni gradjani.

  2. Ovaj je povezan sa SNSom, plasirali su ga proletos kroz pricu o velikom pregalastvu hirurga sa niske Kardiohirurgije. SNS sekta uzasno stoji u Nisu i sto izbori budu blizi javljace se sve cesce ovakve price i GG koje su navodno protiv naprednih radikala a u stvari su njihovi muckovi.

  3. ovi koje je sns postavio sada misle da je vreme da prelete. tako im i treba kad su uzimali sav olos iz ostalih stranaka.

  4. Zelim vam svaku srecu. Unistite ovu trenutnu gamad. Srecno vam bilo. Zeli vam Madic, poreklom iz Krupca odkudi Pirot.

  5. Svaka čast doktore,ali pomoćnik Vam okrenuo leđa i prešao u drugi tabor.Plašim se da planira da dođu na Vaše mesto.

  6. Puna podrska dr. Milicu, izuzetan strucnjak, posten i vredan i on je prava i jedina opcija za nas grad !

  7. Zaječarski scenario…ovo je Sns prevarant. Ako ne dobije otkaz za 5dana ovaj radi za Vučića.

  8. Jedino ovakve slucajeve je da svi stanu na listu demokratske opozicije koja bi po mom misljenju trebala da izadje na izbore u dve kolone,to kazem zato sto unutar opozicije postoje razmimoilazenja povodom resavanja kosovske krize.Ovim bi privukli dosta glasaca „desnice“.

  9. „Da bar jedan ministar bude iz Nisa“, pusti srpski san, nas covek koji ce da vuce na nasu stranu. Pa imali ste skoro celu vladu iz Niske gimnazije za vreme Zivkovica. I Vi ste se zakitili sa „Univerzitetski“. To ne postoji jer osnivac nije Univerzitet (koji?) vec Vlada Srbije. Sto se gradonacelnice tice nije ni bolja ni losija od prethodnih.Kolega Vi ste se dokazali gde treba, u op.sali,ne provlacite svoj ugled kroz blato srpske politike. Setite se ;da ko se sa tikvama pomesa pojesce ga svinje

  10. Sve u redu, ali kako mislite da građani čuju za vas i vaš pokret ako nemate kampanju? Kao što ste i sami naveli, uz dužno poštovanje, morate pronaći i stručnu osobu za marketing, kako bi prenela vaše ideje običnim građanima i navela ih da glasaju za vas. Inače ćete proći kao i ostali, što misle da samim svojim kandidovanjem dobiju glasove. Ja vam ovo prenosim iz dobronamernosti, jer mi se čini da nemate dovoljno političkog znanja da biste materijalizovali svoju potencijalnu političku moć u Nišu.

  11. Pravo u centar. Hirurski precizno i jasno. Imate moj glas i glasove moje porodice.

  12. Prof. Milic je upravu sto kaze da doktori ne treba da vode komunalne delstnosti.Nis ako i mslo postoji pravde i postenja treba da da Ministra zdravlja.Nis ima prof. Koji je i strucan i uvazen od velikog dela gradjana Jugoistocne Srbije.Pojedine varosice su davale po 2-3 mininistra dok Nis kao da ne pripada zemlji Srbiji.Nis ima kqdar za ministra zdravlja koji je jedini skinuo liste cekanja za operacije.Prof.Milic A za direktora UKC Nis da se postavi prof.Laza Lazarevic.Sve ostalo su sminke i nebriga Jugoistocnu Srbiju.

  13. prof.Laza je sjajan strucnjak.To sto se uclanio ne znaci da je los covek i da je okrenuo ledja kolegama.Naprotiv njega toliko postuje i uvazava prof. Milic da mu je to dovoljno da niko nista o njemu ne kaze.Cestitke za Prof. Milica i prof.Lazu.Niske Legende kojima se svi dive.

  14. E brate svaka ti čast kao doktoru ali nemoj da te navlače budale i oni koji hoće da unište Srbiju ostavi se politike šta ti nije dobro tebi
    Mi mi

  15. Sve pohvale za prof.Milic Dragana i prof. Lazarevica.To su osobe koje du mnogo ucinile za zdravstvo u Nisu.Pripadnost stranke nije bitna vec ljuckost i postenje.Ne grabiti silne nekretnine i zidati privatne klinike.Beogradjani pogledajte malo Nis, vidite da smo sa slabim kadrovima dosli na niske grane.

  16. Da je bio prof. Mil8c bio ministar zdravlja,nebi nam izglwdala ovakav k.c. Nis.Ne rade aparati, nemamo dovoljno aparata.Bivsi gradonacelnik Perisic a sada direktor k.c. nije doprineo nikakvom boljitku lecenja pacijenata.Zidsju se instituti po Sremskoj kamen8ci, Beogradu a Nis kasaba.Ako nek se zidaju tamo ali ravnomernija sredstva da se dele.

  17. Postovanje i respekt za prof.Milica iz Nisa sta je uradio sa svojim timom za ovaj deo Srbije.To su osobe za postovanje i respekt jel ulivaju poverenje.Kamo srece da ih ima vise .Ziv nam bio prof.

  18. Daj bože da i ovaj doktor ne laže sve za koje sam dosad znao kao krpelji su uz vlast.

  19. Čemu pravdanje Dr Miliću.Budite pošteni,želim, želim, želim.Konkretno.Dr Lazarević,po čemu je najbolji ? Vaši dilovi
    su više degutantni.Kongres od tri dana bi bio mali za sve elaborate ko gde kad i kako.

  20. Dr Milic je Niska legenda koga svako postuje i ceni.Cak i na ulici sam gledao kako mu se zali jedan stariji gospodin na zdravstvane probleme.Prof. mu odgovara da ujutro dodje na kliniku u 7I 30h i potrazi ga preko med.sestre.To je humanost.Voleo bi kad bi se vise dr tako ponasali.

  21. Ja i moja porodica dugujemo veliko hvala kardiohirurgu Milicu.Spasao mi je zivot a samim tim deca mi nisu ostala sirocad na fakultetu dok su studirale.Beskrajno hvala

  22. Bravo za pravog Nisliju, ajde Nis da se probudi vec jednom i digne glas Beogradizaciji, nas grad treba da vodi covek koji je rodjen ovde i ciji koreni iz Nisa, uostalom da li ce svoju vise voleto domacin kuce ili komsija?

  23. Kamo srece kad bi Nis imao desetak ljudi kao sto su dr Milic i dr Laza.Nebi smo bili na ovakvom mestu na kakvom se sada nalazimo.Zdravstvo u Nisu je ravno nuli. Pogledajte Porodiliste,onkologiju.Bogu plakati.U Nisu mora pod hitno nesto da se menja.Pored svega toga grad nsm se i prazni.Postajemo provincija.

  24. Ovog puta 8skljucivo dajem glas ja i majka prof.Milicu.Dosta su bili koji su i lagsli i bez obrazovsnja.Gleda me i laze i misli kako me slagao. Vise toga nema

  25. Da li mislite da pored totalne nebrige o pacijentima,sikaniranje na svakom nivou,da ne govorim o pljackiu ukc nis dodje kao jagoda na tortu silna navodna kupovina skupocenog viskija kao da ce svadbe prave.Izivljavanje sa Ciwas viskijem i Gold J. W. Flasa 100 eura.dok je Ciwas 9000 din.Zdravstvo mora da pogleda sebi u oci.

  26. Pa profesor Milic netreba da obecava i laze kao velikaaa vecina.Njemu kampanja ne treba,on je uradio nesto sto nikom nije posli za rukom ,da ukine liste cekanja.O tome kao i o strucnosti njegovog tima su izvestavale svetske televiziske kuce.Pisale mnogw novine iz regiona.A licno Nislije jako dobro poznaju prof.Milica tako da mu kampanja nije potrebna.O njemu se mogu cuti samo reci hvale.Mada ga bije glas da je i temperamentan i da ne voli da prica po nekoluko puta.Mislim da jedino on moze da sredi Nisko zdravstvo koje je totalno propalo.To moze samo sa mesta ministra jel Nis godinama nema nikog u Bg da privuce neku vecu investiciju.

  27. Svaka cast za postenig coveka dyboki naklon za sve sto ste ycinili za nis podrska i puno srece!

  28. Gos. Boda naso da prica o dilovima i zelji da prof Milic postane ministar. A sto nebi jel ima rezultete iza sebe i njegove ekipe sa klinike.A sto se tice diliva zar vas nije stid da pricate o tome.Koliko vas ima privatnih klinika,koliko se zidaju,koliko nekretnina posefujete? Jos na kraj ono nsjptizemn8je kupovina 300 lit Wiskija Civasa i Gold J W. To su vasi dilovi nemojte da mislite da se nista nezna.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.