Dragan Đilas o Milovanu Brkiću na protestu: Lako je zaključiti ko ga je poslao 1Foto: FoNet/Milica Vučković

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas objavio je večeras na Tviteru da je vlasnik „Tabloida“ Milovan Brkić sušta suprotnost ljudima koji su bili na protestu „Srbija protiv nasilja“.

„I sam kaže da je protiv mirnih šetnji. Sve što je rekao je potpuno suprotno onome što ljudi traže – da nasilje stane“, napisao je Đilas.

„Lako je zaključiti ko ga je poslao i rekao mu da snimi i objavi bljuvotine koje je izgovorio“, objavio je Đilas, komentarišući video snimak na kome Brkić uz pretnje i psovke govori o Vučiću i njegovoj majci.

Aleksandar Vučić je gostujući u emisiji Ćirilica na TV Hepi optužio opoziciju da im je ideolog Milovan Brkić, urednik Tabloida.

Naime, emisija Ćirilica Milovana Marića na televiziji Hepi počela je izjavom Milovana Brkića u kojem poziva na upad u Skupštinu i psuje majku predsednika Srbije.

Iz nepoznatih razloga, i voditelj i predsednik su ovom čoveku posredno pripisali i organizaciju protesta “Srbija protiv nasilja”.

– Šta da kažem za Brkića, pusti budalu. Nije on budala, on je samo rekao ono što najveći deo njih želi. Nemojte da mislite da sam toliko glup da ne znam da to i stvarni organizatori to misle. A za glavnog organizatora su uzeli čoveka koji su rekli da će moji brat i sin završiti u šahtu kao Gadafi. To vam je organizator protesta protiv nasilja – rekao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari