Dragan Đilas o sinoćnjem protestu: Navijačka grupa Đorđa Prelića izazvala nemire

Ostavite komentar


  1. Пре ће бити, Драгане, да је нереде изазвала навијачка група Делије – Север. Жалосно је што никада ни Ви, ни Бошко Обрадовић, ни Вук Јеремић, ни Милојко Пантић, ни Чедомир Јовановић… нисте указали на пљачку народних пара од стране диктатора а за рачун „Црвене петокраке“. Ђорђе Прелић – неинтересантан тип.

  2. Dragane,imalo je par hiljada ljudi,vi ste politički pokret morate da kontrolišete proteste,sklonite se od Prelića ili ga sklonite,nego i vi ste krenuli da lupate vrata što niste smirili narod nego pustili dalje?

  3. Najzad, da i Djilas nesto kaze! Verovatno zato sto samo on u stranci jos nije gladan? Sala na stranu, opozicija se zali na uzurpirane medija, a Djilas, i tamo gde moze nesto da izjavi, radje cuti.

  4. A kako bi bilo da vi malo bolje osmislite svoje akcije. Ako vec salju svoje ljude da izivaju nemire, zbog cega uporno zelite da udjete u neke objekte. Zbof cega maltretirate ljude koji se vracaju sa posla? Zasto ne organizujete blokadu drzavnih institucija, Vlade, raznih ministarstava, policijskih stanica… gde ce oni morati da jurisaju da probiju blokadu, a ne mi.

  5. Da li je i onaj koji je zastavom kao motkom obijao vrata navijač.Vi morate znati ko je on, jer je zajedno sa vašim liderima bio u prvim redovima .

  6. Ko o čemu ja o KGBu
    .Po stoti put ponavlj
    am da je srpska(Vuči
    ćeva)policija pod dire
    ktnom kontrolom
    KGB a i ruskih službi
    bezbednosti.Ako tzv.
    premijerka hvali rus
    ke službe bezbedno
    sti,tzv.ambasadoru(policajcu)Harčenku on
    da od EU,ne da nema
    ništa,već je Srbija uv
    eliko ruska gubernija.

  7. Мирни и не насилни .Какви су тек они насилни.Никаквог нереда.Па ко разби она врата,прозоре о бацаше оне камене коцке ,ко оним моткама разбијаше врата.И њих тако мирне напала полиција.Зсмислите молим вас .Ни криви ни дужни почеше да беже а многи и не успеше.

  8. Kad Djilas objasni zašto su abolirali kadrove iz 90ih u svom odgovoru shvatiće da je malo blaža verzija Vučićevog sistema..bravo za student

  9. Stajao sam desno od prvog stepenika. Bilo je po mojoj slobodnoj proceni na osnovu gestikulacije i izgovorenog oko 20-30 nekih problematicnih likova tipa onih sa sesirima sa leve strane prvog stepenika sto su donosili motorku u RTS i aktivno svih 20-30 razvaljivali i policiju pokusavali da ubiju kamenim blokovima. To su necija deca koja rade odgovoran posao za narod. Ti policajci isti su uskakali u Savu da vade decu sa splava koji tone a onda se nadje 20-30 ovih besnih i placenih i hoce da ubiju tu decu policajce. Nikad vise necu glasati a opoziciju prezirem nakon ovoga.

  10. DJilas je sve u pravu, Rusofilnost u Srbiji nema veze sa NAPAĆENIM RUSKIM NARODOM, TO su OSTACI PARAZITA KOJI SU RAZMNOŽAVANI U VOJSCI,POLICIJI,DRŽAVNOJ UPRAVI, NEGOVANI U NOVIJOJ SRPSKOJ ISTORIJI 70.-tih do DANAS neverovatno koliko ih se namnožilo vise od 30% SRPKINJA i SRBA koji su SVESNI UTOPIJE ,ALI VŠ i AV(VŠ ver.2) su ih postavili na vrh piramide(NA NJIHOVU ŽALOST OD KARATA) Prepoznali su to juče studenti, PRAVI SRBI ĆE SE PROBUDITI I KRAJ ĆE BITI veoma VEOMA tuuužžžaaan!?

  11. RTS, zar još ima nekog ko to gleda? Ne razumem zašto im dajemo toliki novac za pretplatu kad, osim slagalice, nema ništa vredno za videti. Treba ukinuti RTS ili ga prodati bizmismenima iz SNS-a, da bude jasno za koga rade.

  12. dilase direktno si u sprezi sa vucicem trebao si odavno da se povuces sa politicke scene pokazao si se na vlasti pa narod vas nevoli

  13. Nenasilbi protesti?
    Šapičevi nasilnici?
    Pa što Đilas brine šta će biti sa njima?
    Policija povredila svoje kolwge?
    Dragane…malo više respekta prema ovom narodu…dosta što nas pinižavaju vladajući kojekakvim bajkama,ni vi niste ništa bolji
    SVI političari su iz istog mulja i kaljuge..daleko vam lepa kuća.
    Nikad više gladati neću…nemam za koga

  14. Pa internacionalizujte ovo pitanje!!! Kako je moguće da ubica bude na slobodi i u službi para-militarne falange koja očigledno služiiiiiii

  15. Ja mislim da opet neko ili neki hoće da dele Srbe. Svi političari su isti jer umjesto da administriraju oni listom kradu. Neki manje rade i manje kradu neki više ali više manje samo im je neutaživa želja zgrtanje provizija i nažalost tako je po vascelom svetu a kod nas je to izraženije. Zaboravili smo na reč čast u politici a i u životu uopšte. Isto će biti i kada ovaj ode s vlasti. Srbija izgleda uvek mora da ima „Bika.“

  16. gospodine Đilas njih sedam već priznalo krivicu. Da li bi to učinili ako nisu krivi ili su ih ovi iz vlasti nagovorili na to kako bi imali argument protiv vas. Uostalom vi i Milivojević ne možete da se dogovorite ko je ubacio ove rušitelje. Da li Prelić ili Nedić, informacije su vam oprečne. Kad ste vi progovorili o Preliću Milivojević naprasno zaćutao i ne spominje više Nedića. Da li stvarno mislite da su se navijači koji mesecima pogrdno skandiraju predsedniku udružili sa istim tim predsednikom. Smešno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.