Dragan Đilas za Danas posle današnje sednice Skupštine: Malo sam šokiran

Ostavite komentar


  1. Pretuzno je na kom mestu se nasao uvazeni profesor ,jos tuznije da je odradio ovaj sramni scenario,gde se ignorise vapaj trecine poslanika. Sve me ovo podseca na poslednu sednicu CK Jugoslavije,kad je presedavajuci M, Bulatovic,po napustanju sednice dela delegata,nastavio sednicu kao da se nista nije desilo. To je bila poslednja sednica i znamo kako je posle bilo.

  2. Срамота,надам се да ће и ово радикалско зло ускоро отићи у историју.!

  3. Sramota za opoziciju uz himnu nase zemlje transparenti i pljuvanje kao na ulici! Nista se ne razlikuje od onih iz 2015 kada je Kurti pljuvao svoj narod! Rumun sam po nacionalnosti ali volim svoju zemlju Srbiju i onda kada trebamo biti najsloženiji kad smo u velikom problemu oko Kosova nismo primer jedinstva!Za tri godine odlazi Vucic sa vlasti pa se pitam kako ce zemlja biti u rasulu ili pod patronatom velikih sila a od slobode bice san o slobodi!

  4. Nije to skupština nego hram blama.Opozicione poslanike specijalna policija proverava kao da su najgori kriminalci bruka i sramota.Treba biti pošten pa reći da tim ljudima nije ni malo lako

  5. @Livian, tebi ne smeta kradja izbora, a smeta ti zviždanje? Jel u Rumuniji ima fantomskih birača na izborima?

  6. @Livian nebi se reklo da ste Rumun oprostite ako grešim, koje jedinstvo kad je u pitanju Kosovo imo je Vucic 12 godina jedinstva i sta je uradio sa Kosovom jel tim ljudima dole bolje nije samo je bolje Vucicu, Radojičić, Veselinovicu, Srpskoj listi i ljudima oko njih. Izgleda da mora ovako da se spusti na nivo SNSa pa sta bude sa njima nemoze kulturno ni posteno

  7. Indenticno zadnjem kongresu SKJ.Kada je dio delegata napusto kongres,nesretni Bulatovic(tada mladi „lav“a zapravo pudlica Milosevica) nastavlja sjednicu kao da se nista nije dogodilo.Zna se kako zavrsava sisyem koji ignorise stvarnost.

  8. A što ti popovi crkve Srbije rade u Crnoj Gori i tvoji glasači?
    Došla maca na tvoja vratanca !

  9. Nisi ti Rumun,ili ne pamtis svrgnuce Causevskog.Rumuni kad izadju na ulice,ne povlace se bez ispunjenja zahteva.

  10. Vreme je da se se uspavani probude, slepci progledaju a kukavice ohrabre. O Kosovu odlučuju strani moćnici kao i što je to bilo uvek kada se radilo o državnim granicama. Ono što je mogla da učini naša vlast trebala je da obezbedi normalan žiivot Srbima na Kosovu, a veliko je pitanje zašto ih je izigrala?! Sada se više ne postavlja pitanje Kosova već ostatka Srbije, jer ova vlast je svojim ponašanjem i to nabeskrupuloznije pokradenim izborima, dugogodišnjom korupcijom i urušavanjem institucija osramotila Srbiju u Evropi i svetu. Jer ono što je ova vlast uradila Srbima na Kosovu preti da uradi Srbiji.

  11. Ocigledno pojedinim komentatorima fale časovi pravopisa-ne moze ,ne bi..a ne nemoze,nebi ! Sramota nema dalje!

  12. @livian Gospodine, teško je sa nepismenima razgovarati. Pogotovo kad administratori ovog glasila tendeciozno objavljuju komentare. Vama svaka čast za mišljenje. A nezadovoljni neka malo sednu u studentsku klupu ili pokušaju da malo više rade.

  13. Bivsi DOSovci i dalje na zadatku da budu najvulgarniji, nisu jos odradili zadatke , godinama se ludiraju u skupsiti Jovanov, Bakarec , Risticevic… Mali i Sapic su bolje avanzovali.

  14. Uhapsite odma ,Sapica, Brnabic, I sve bitange koje kradu vase pare, I prave VAs budalama, Marica odma U CZ, Vulina proterati iz zemlje, Dacicu oduzeti sve, takodje Vucicu oduzeti sve.

  15. @Livian G nbe pisite gluposti.Rumuni kada izadju na ulice ne povlace se dok ne zavrse ono sto su naumili. Rumuni nemaju fantomske glasace.Zato bolje cutite nego da pisete gluposti

  16. Ja sam još više šokiran što je opozicija parcijalno davala zakletvu.Jadnici ni kod tog nisu mogli da obuzdaju sujete.A DS se ponasa kao noj sa glavom u pesku.Da li ste vi ljudi normalni?

  17. Doktore Radenoviću, da li Vam je potrebno da se pod stare dane blamirate. Uživaj te u životu.

  18. Komentar sta reci u komletu uzas na sta lici nema poredjenja.Samo nikada mi nece biti jasno ako imaju nameru promene ove vlasti pa se pitam kada je koji diktator skinut na normalan nacin .

  19. И најстарији посланик би да ужива пред смрт, уз добра примања, храну багатела…Сви су они једно, лопуже! Али полако и сигурно одлазе у историју јер народ више неће да трпи ово зло, издају

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.