Dragan Jovanović isključen iz Nove Srbije

Jovanović: Velja se plaši da ću ga smeniti u stranci
Velimir Ilić optužio svog potpredsednika da ga vlast drži u šaci zbog "saobraćajke i lažne diplome"

Ostavite komentar


  1. Pa to uopšte nije loša ideja. Svakako više dobijate nego što možete izgubiti!

  2. Ocigledno da se Velimir Ilic nije brinuo o svojim kako gradskim tako i OO pa nije nikakvo cudo sto ga napusta veliki broj clanova. Ne moze stranka da robuje sitnosopstvenickim interesima Velimira Ilica, i da bude talac namirivanja njegovih licnih potreba.Koliko je zabrazdio je i najnovije iskljucenje gospodina Jovanovic, gde je izmislio ili se setio nakon pet godina nekih stvari.

  3. Ocigledno da se Velimir Ilic nije brinuo o svojim kako gradskim tako i OO pa nije nikakvo cudo sto ga napusta veliki broj clanova. Ne moze stranka da robuje sitnosopstvenickim interesima Velimira Ilica, i da bude talac namirivanja njegovih licnih potreba.Koliko je zabrazdio je i najnovije iskljucenje gospodina Jovanovic, gde je izmislio ili se setio nakon pet godina nekih stvari.

  4. Velja uvek bezi prvi sa broda koji tone, tako da je ovo mozda i dobar znak za posten svet u Srbiji. A super je kad se ovaj olos izmedju sebe posvadja, pa krenu da iznose smece jedni o drugima. Tek tad se vidi kakva je deponija svuda oko nas. Ugisice nas smrad lopova i kriminalaca, svako svakog drzi u saci za nesto, svi medjusobno trguju zarad neke od fotelja i love, a el comandante im sedi na celu Vlade u vuce konce. Samo konaca ima izgleda previse, pa se covek lako uplete, saplete i padne. Jadna je zemlja sa ovakvim ljudima. Mislim da u celokupnoj nasoj istoriji nismo imali ovoliko ocigledno kriminalno upravljanje drzavom, a ovo su sve repovi iste azdaje od Milosevica na ovamo.

  5. "Vrana vrani oci ne vadi", doduse sve sta je rekao za Dragana Jovanovic je istina, nazalost. Pojedini ljudi su lopatama bacali krv sa ulice kada je u pijanom stanju udario coveka koji je kasnije preminuo. Za laznu diplomu imate i dokaze koje su izneli grupa gradjana "Novi ljudi" Topola, a sad je na potezu tuzilastvo da uhapsi obojicu ako ima neke pravde jer je verovatno Ilic zataskao Jovanovicevo ubistvo.

  6. Kako kaze Luna ili Radovan, setio se "nekih stvari" posle pet godina… Takve stvaei ne smeju nikad ni biti zaboravljene! Neko je zbog nadobudne budalcine ostao bez nekog svog. Tuzno je sto yo prolazi nekaznjeno i samo se izvlaci kao kec iz rukava kad treba dzukele da se ujedaju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.